Konya-Karamanin suurnopeuslinjan koeajo jatkuu 15. maaliskuuta asti

konya karaman -junaradan koeajot jatkuvat maaliskuuhun
konya karaman -junaradan koeajot jatkuvat maaliskuuhun

Konya - Karamanin suurnopeusjunaprojektin puitteissa valmistuneen signalointilaitoksen ETCS-tason 1 junan dynaamiset testitutkimukset alkoivat 08.02.2021 Çumran asemalta. Konya-Karaman High Speed ​​Line -koeajot alkavat Çumran asemalta 15. maaliskuuta asti.Kun Konya-Karaman-pikajunahanke on valmis, matka-aika 1 tunnista 15 minuutista Konyan ja Karaman välillä lyhenee 35 minuuttiin.

Konya-Karaman-linjan osuudella; Infrastruktuurin, päällirakenteen, sähköistystöiden ja asemajärjestelyjen valmistuttua linja otettiin käyttöön sähköisesti. Signalisointitutkimusten päätyttyä linjan signalointikokeet aloitettiin Çumra-asemalla "tason 1 testinä". Signalointijärjestelmän testausmenettelyn mukaisesti tehtävissä töissä rautatiekulkuneuvo testaa avoimen linjan ja asemassa olevat merkinantojärjestelmät erikseen. Dynaamiset junakokeet, jotka aloitettiin ensimmäisen kerran Kaşınhan-Çumra -asemien välillä, jatkuvat.

Linjan osuudella, joka on rakennettu 102 km: n ja 200 km / h: n mukaisesti; Rakennettiin 1.8 miljoonaa m3 louhintaa, 1.7 miljoonaa m3 täytettä, 74 siltaa ja tynnyriä, 11 jalankulkijoiden alikulkutietä ja ylikulkutietä.

Lisäksi työtä jatketaan 135 kilometrin Karaman-Ulukışla-osuudella, Konya-Karaman-Ulukışla-linjan toisessa osassa, ja fyysistä edistystä on saavutettu 73%. Projektin laajuudessa; Suunnitteilla oli myös uuden, 200 km / h nopeudella rakennetun rautatien rakentaminen sekä 2 tunnelin, 12 sillan, 44 alikulkutien ja 141 tynnyrin rakentaminen. Signaloinnin suunnittelututkimukset jatkuvat.

Rakennetaan projektin puitteissa Konya-Karaman-Adanan välille nopeusjunarata, joka soveltuu 200 km / h nopeuteen. Sen tarkoituksena on siirtää Konyasta ja Ulukışlasta tulevaa lastia nopeammin Mersinin ja İskenderunin satamiin ja lisätä 34 parin vuorokausikapasiteettia päivässä 3 kertaa.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset