Kauppaministeriö värvää 115 vakituista työntekijää

Kauppaministeriö
Kauppaministeriö

Turkin yritysneuvosto toimii jatkuvassa työntekijöiden joukkueyksikössä kauppaministeriössä (TEO) kauppahallinnossa ostamalla 115 työntekijää.HAKEMISTAPA, PÄIVÄMÄÄRÄ JA PAIKKA

Ilmoitus vakituisista työntekijöiden tehtävistä julkaistaan ​​İŞ-KUR -verkkosivustolla 15.02.2021.

Ehdokkaat, jotka täyttävät luettelointiehdot, Turkey Business Association ilmoitti (TEO) siitä päivästä, jona se julkaistiin esube.iskur.gov.t -verkkosivuston verkkosivustolla 5 päivän kuluessa henkilötodistuksen numerossa ja salasanassa olevasta "Työnhakijat" -linkistä. voivat tehdä hakemuksen kirjautumalla. (Postitse tai sähköpostitse tehtyjä hakemuksia ei hyväksytä.)

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

SOVELLUKSEN EHDOT

1. Sanotun kuitenkaan rajoittamatta lain nro 2527 säännösten soveltamista, virkamiehistä annetun lain nro 657 48 §: n A kohdan määräysten soveltamisalaan;

 • a. Koska olen Turkin kansalainen,
 • b) ei saa riistää julkisia oikeuksia,
 • c. ei ole mitään yhteyttä asepalvelukseen (tekeminen / tekeminen, lykkääminen tai vapautus) d. ei mielisairautta, joka voi estää häntä suorittamasta tehtäviään jatkuvasti,

2. Julkisten laitosten ja organisaatioiden työntekijöiden rekrytointiin sovellettavista menettelyistä ja periaatteista annetun asetuksen 4 artiklan ensimmäisen kohdan c alakohdan mukaan rikokset valtion turvallisuutta vastaan, rikokset perustuslaillista järjestystä ja sen toimintaa vastaan, rikokset maanpuolustusta vastaan, rikokset valtiosalaisuuksia ja vakoilua vastaan, kavallus, kiristys, lahjonta, varkaus, petos, väärentäminen, luottamuksen väärinkäyttö, vilpillinen konkurssi, Ei tuomita väärinkäytöksistä, petoksista tekon tekemisessä, rikoksesta johtuvan omaisuuden pesusta tai salakuljetuksesta,

3. Jos olet täyttänyt 18 vuoden iän ilmoituksen päivämäärästä alkaen, älä ole yli 35-vuotias,

4. Ehtoja haetaan siitä, etteivät eläke-, vanhuus- tai työkyvyttömyyseläkettä saa missään sosiaaliturvalaitoksessa.

5. Viitattu;

 • Vartijavartijan (aseistettu) henkilöstölle:
 • Opiskella vähintään keskiasteen tutkinnon suorittaneita ja enintään liitännäistutkintoja,
 • On suoritettu yksityisen turvallisuuden peruskoulutus onnistuneesti lain nro 5188 mukaisesti, jotta sinulla olisi kuvernöörin myöntämä yksityisen turvatunnuksen (aseistettu) kortti (Niille, joiden henkilöllisyyden voimassaoloaika on päättynyt, on tehtävä uusintakoulutus.)
 • Ei esteitä työskennellä vuorojärjestelmässä vuorokauden ympäri vuorokauden ympäri, päivin ja öin, sisätiloissa ja ulkona, sellaisissa palvelupisteissä, kuten laiton / selvitystila / matkustajatuotteet / ajoneuvovarastot ja väliaikainen varastoalue / varasto,
 • Mikään terveysongelma ei estä tekemästä turvallisuustyötä, dokumentoimaan terveydentilaa terveyslautakunnan raportin (valtuuskunnan) muodossa "olemalla yksityinen turvallisuusvastaava" siten, että se kattaa ongelman, joka on määritelty Asetus yksityisistä turvallisuuspalveluista annetun lain täytäntöönpanosta,
 • Ei saa tuomita yhdeksi tai useammaksi vuodeksi vankeuteen tahallisesta rikoksesta.
 • Nimitetään vartijan vakituiseen henkilökuntaan täyttämään miesehdokkaiden 172 cm ja naisehdokkaiden 165 cm korkeusvaatimukset.
 • b. Fyysisen työntekijän henkilöstölle:
 • Ainakin toisen asteen tutkinnon suorittanut
 • Työ, joka vaatii fyysistä työtä raskaassa työssä, kuten tavaroiden vastaanottaminen, vetäminen ja kuljettaminen, lastaaminen, purkaminen, lajittelu, varaston ja kentän siivous, eikä estä häntä suorittamasta tehtäviään jatkuvasti muiden siihen liittyvien palvelujen suorittamisessa.

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset