Yleisö ei hyväksy maksutakuuta PPP-projekteissa

ihmiset eivät pidä maksutakuuta oikeina koi-projekteissa
ihmiset eivät pidä maksutakuuta oikeina koi-projekteissa

PPP-hankkeet, jotka jättävät velan jopa lapsenlapsillemme, eivät voi saada useimpien kansalaisten hyväksyntää ilman puolueiden eroja. Kaksi kolmesta kansalaisesta ajattelee, että jotkut yritykset suosivat näitä sopimuksia. Istanbulin talouden tutkimuksen mukaan 3 prosenttia ihmisistä ei pidä maksutakuuta oikeana.SÖZCÜ: n Özlem Ermiş Beyhanin raportin mukaan; "Istanbul, 69 prosenttia kansalaisista, raportin mukaan Turkki-kyselyssä, jonka toteutti Economic Research, Public Private Partnership (PPP) -moottoritie, joka tehtiin lentokentän menetelmällä, koska jotkut yritykset saivat epäoikeudenmukaisen edun siltojen kaltaisten hankkeiden kautta. Nämä sopimukset, jotka ovat asettaneet maksutakuun kansalaisille monien vuosien ajan, saavat yhä enemmän kansalaisten reaktioita.

MAKSUMME EI PITÄÄ?

Tutkimuksessa, johon osallistui 2021 ihmistä 2 maakunnassa 5. – 12. Helmikuuta 1500, 53 prosenttia osallistujista totesi, että kansalaisten vero riittäisi investointeihin eikä yksityisen sektorin kanssa tarvitsisi tehdä yhteistyötä. Todettiin, että 55 prosenttia osallistujien enemmistöstä uskoi, että julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyöhankkeita ei toteutettu avoimesti. Tutkimuksessa todettiin, että noin kaksi kolmesta osallistujasta (62%) ei pitänyt tarkoituksenmukaisena antaa maksutakauksia yksityisille yrityksille infrastruktuurihankkeissa.

Tutkimuksessa tarkasteltiin myös näkemystä PPP-hankkeista puoluejakauman mukaan. Niiden osuus, jotka väittävät, että yksityisen sektorin yhteistyötä ei tarvita infrastruktuuri-investointeihin, oli 64 prosenttia İYİ-puolueen osallistujista ja 62 prosenttia CHP: n osallistujista. AKP-osallistujille tämä prosenttiosuus määritettiin 46 prosentiksi.

OSAPUOLI EI HUOMAA

PPP-hankkeiden vastustamisen aste ei muuttunut koulutustason mukaan. Yli 50 prosenttia kaikista puolueen äänestäjistä AKP: ta lukuun ottamatta sanoi, että PPP-hankkeita ei hallinnoida avoimesti, kun taas erittäin korkea 40 prosentin osuus AKP: n äänestäjistä ilmoitti, että heidän mielestään avoimuutta ei ole. 55 prosenttia AKP: n osallistujista sanoi, että julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyö tuotti epäoikeudenmukaista hyötyä joillekin maamme yrityksille. MHP-äänestäjille tämä prosenttiosuus määritettiin 71 prosentiksi. CHP: n, HDP: n ja IYI-puolueen äänestäjät olivat yhtä mieltä lausunnosta 66, 74 ja 73 prosenttia.

ihmiset sanovat, että koihankkeissa on epäreiluja tuloja

ÄÄNESTÄJÄT AKP: N KANSSA MYÖS MAKSUTAKUUTA VARTEN

Tutkimus paljasti, että yli 50 prosenttia kaikista äänestäjäryhmistä puolueesta riippumatta piti vääränä taata maksu yksityisille yrityksille infrastruktuurihankkeissa, kuten Osmangazi Bridge ja Eurasia Tunnel. 51 prosenttia AKP: n äänestäjistä oli samaa mieltä ja vahvasti samaa mieltä väitteestä "Minusta on väärin taata maksu". "Se, että yli puolet kaikista äänestäjäryhmistä on samaa mieltä tämän lausunnon kanssa, oli yksi tutkimuksen tärkeimmistä tuloksista", sanoi Istanbulin taloustutkimuksen pääjohtaja Can Selçuki.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset