Hitachin rautatieakun junat otettiin käyttöön Firenzessä

firenze hitachi
firenze hitachi

Nyt on raitiovaunulinja, joka kulkee vain akkujärjestelmällä. Tämä linja on Italiassa.Tämä raitiovaunulinja, joka ei vaadi ilmajohtoa tai muuta sähköistä infrastruktuuria, testattiin ja otettiin käyttöön Firenzessä, Italiassa. Japanilaisen Hitachi Railin suunnittelema ja tuottama raitiovaunujärjestelmä valaisee tulevaa raitiovaunutekniikkaa.Raitiovaunu on kriittinen tekijä hiilijalanjäljen vähentämisessä ja kestävyyden ylläpitämisessä, mikä on keskeistä Hitachin globaalissa strategiassa. Kehitettävien akkutekniikoiden ansiosta tätä tekniikkaa näyttää käyttävän intensiivisesti tulevaisuudessa.

firenze hitachi

Hitachi Rail testasi menestyksekkäästi ensimmäistä akkukäyttöistä raitiovaunua Firenzessä - yrityksen ajoneuvoilla on erittäin mielenkiintoinen muotoilu maailmanlaajuisesti.

Vaikka perinteiset raitiovaunulinjat edellyttävät sähköistä infrastruktuuria - ilmajohdot, joita usein tukevat pylväät tai pylväät - ne ovat kalliita asentaa eivätkä visuaalisesti houkuttelevia. Langattomat raitiovaunut tarjoavat mahdollisuuden ajaa suuren kapasiteetin julkista liikennettä kaupungin keskustassa, säästää miljoonia johdotuksessa ja vähentää visuaalisia vaikutuksia kauniilla historiallisilla kaduilla, kuten Firenze.

Kokeilussa asennetaan akkupaketit olemassa olevaan Hitachissa valmistettuun Sirio-raitiovaunuun, joka vie osan linjasta akkuvirralla. Innovaatio antaa virran palata paristoihin, kun juna jarruttaa, mikä vähentää kulutettua energiaa ja suojelee ympäristöä.

Tämä uutinen on viimeisin ilmoitussarjassa, jossa maailmanlaajuinen liikkuvuusyritys laajensi kestävän kehityksen dokumentointiaan ja nollahiilitarjontaansa asiakkaille ympäri maailmaa. Hitachi ilmoitti äskettäin kokeilevan akkujunaa Isossa-Britanniassa ja hybridijunien toimitusta Italiassa, rakentamalla yhden maailman ensimmäisistä akkukäyttöisistä junalaivastoista, jotka toimivat Japanissa.

Hitachilla on rikas raitiovaunu- ja raitiovaunurakennuksen perintö Euroopassa ja Aasiassa, ja se on mukana uusissa raitiovaunu- ja metroinfrastruktuuriprojekteissa Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa.

Hitachi Rail Italy, myynti- ja projektipäällikkö Andrea Pepi sanoi: "Tavoitteenamme on käyttää teknologiamme ja työtämme kestävän yhteiskunnan rakentamiseen ja myötävaikuttaa ihmisten hyvinvointiin ympäri maailmaa parantamalla heidän elämänlaatua. "

firenze hitachi jpeg

"Tämä on tärkeä virstanpylväs, koska olemme edelläkävijä uudelle tekniikalle, jonka avulla voimme työskennellä asiakkaidemme kanssa infrastruktuurikustannusten vähentämiseksi ja samalla tarjota ympäristöystävällistä julkista liikennettä. Toivomme, että tämä onnistunut kokeilu Italiassa avaa uusia mahdollisuuksia meille ympäri maailmaa. "

Firenzen pormestari Dario Nardella: “Olemme iloisia siitä, että Hitachi Rail valitsi Firenzessä raitiovaunun testatakseen tämän innovaation. Akkukäyttöiset raitiovaunut voivat mullistaa tämäntyyppisen palvelun kaupungeissa. Julkisilla liikennevälineillä on etenkin historiallisissa keskustoissa. vähemmän tehokkaaksi ja kestävämmäksi. Tämä on toinen tärkeä askel raitiovaunuille Firenzessä. "


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset