Historiallista Kırkgögin siltaa kunnostetaan

historiallinen kirkgoz-silta kunnostetaan
historiallinen kirkgoz-silta kunnostetaan

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö ilmoitti Bolvadin Historical Kırkgöz -sillan antiikkitie- ja kivisillasovellushankkeesta, jolla edistetään Afyonkarahisarin matkailua.Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö valtavien investointihankkeiden lisäksi kattaa historialliset sillat, joissa on menneisyyden jälkiä. Se jatkaa siltojen kunnostustöitä eri puolilla maata. Ministeriö, joka toi esiin historiallisia siltoja; Hän ilmoitti, että tarjous Bolvadin Historical Kırkgöz -sillan antiikkitie- ja kivisiltasovellushankkeesta, jolla edistetään Afyonkarahisarin matkailua, on toteutettu ja projektityöt aloitetaan mahdollisimman pian.

Se edistää Afyonkarahisarin matkailua

Ministeriön lausunnossa; - Sillalla, joka on läpikäynyt mittavat korjaukset Seljukin ja Ottomaanien aikana, on nykyään 57 kaaria. Sillan korjasi Mimar Sinan valmistellessaan Suleiman Suuren Bagdadin kampanjaa ottomaanikaudella (16-luku). Näiden korjausten aikana Mimar Sinan lisäsi sillalle rukoussalin ja 22 kaaria. Sanottiin, että sillan kolme kaaria, jotka kreikkalaiset tuhosivat itsenäisyyden aikana (1920) kuljetusten estämiseksi, korjattiin vuonna 1922 ”.

Ministeriö ilmoitti, että Konyan kulttuuriperinnön suojelualueen hallitus vuonna 1988 rekisteröimä historiallisen Kırkgöz-sillan muinaisten tie- ja kivisillan toteutushanke toteutettiin 29. tammikuuta 2021 ja että projektityöt alkavat niin pian kuin mahdollista.

Karaismailoğlu sanoi: "Olemme tuomassa historiallisia siltoja. Kırkgögin silta on hyvä esimerkki tästä "

Ministeri Karaismailoğlu, joka vieraili 400. lokakuuta 57 Itä-Rooman (Bysantin) imperiumin ajalta peräisin olevassa historiallisessa Kırkgöz-sillassa, jonka pituus oli 26 metriä ja 2020 kaarta, antoi hyvän uutisen siitä, että historiallinen Kırkgöz-silta olla mukana matkailussa ja sanonut:

”Tavoitteenamme on löytää historiallisia siltoja ja tuoda ne yhteen kansalaistemme kanssa. Kırkgögin silta on hyvä esimerkki tästä. Neuvottelemme alueellisten hallitusten kanssa ja tuomme ne matkailuun. Nämä historialliset sillat ovat maamme tärkeitä arvoja. "


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset