Erciyesin hiihtokeskus jatkaa globaaleja esityksiä

erciyes-hiihtokeskus jatkaa globaaleja esityksiä
erciyes-hiihtokeskus jatkaa globaaleja esityksiä

Erciyes-hiihtokeskus isännöi 40 toimittajaa, bloggaajia ja televisiopelaajaa eri puolilta maailmaa.Erciyes, josta on tullut kansainvälisesti standardoitu talviurheilukeskus, erottuu edelleen maailmanlaajuisesti tunnetuksi kohteeksi.

Tässä yhteydessä Turkin matkailun edistämisen ja kehittämisen virasto ja Kayseri Erciyes Inc. yhteistyössä viimeisten kolmen viikon kanssa, Puolan, Bulgarian, Serbian, Bosnia ja Hertsegovinan, Montenegron, Kroatian, Ukrainan eri ryhmät, Kayseri Erciyesin toimittajat mm. Iran, bloggaaja ja esitelty televisiosoittimelle.

Ulkomaiset toimittajat, jotka tutkivat alueen matkailu- ja kulttuuririkkauksia, kokivat Erciyes-hiihtokeskuksen uusimmat mekaaniset tilat ja Alppien standardien mukaiset radat. Sitten Kayseri Erciyes A.Ş. Hallituksen puheenjohtaja Dr. Murat Cahid Cıngı piti laajan esityksen toimittajille ja selitti Erciyesin mahdollisuuksia.

Todeten, että Erciyes on nyt saavuttanut tärkeän tunnustustason talvimatkailualalla maailmassa, Dr. Murat Cahid Cıngı, "nyt kun on kyse Erciyesistä, talvimatkailua kutsutaan Turkissa etusijalle. Erciyes Inc. Ş., Teemme myynninedistämistoimiamme kaikilla alustoilla. Selittämällä Erciyesin ja Kayserin matkailumahdollisuudet osallistumme maailmanlaajuisiin järjestöihin tuodaksemme kaupunkiin lisää turisteja useammasta maasta, ja teemme kampanjoita messuilla Yritämme lisätä potentiaaliamme tekemällä esityksiä monille erilaisille paikallisille ja ulkomaisille piireille. Turkin matkailun edistämistä ja kehittämistä koskevat aloitteet eri puolilla maailmaa sijaitsevien toimittajiemme, lähetystoiminnan harjoittajan, bloggaajan, lisäksi meillä oli tilaisuus esitellä Erciyeseemme. Kun ulkomaiset toimittajat menevät maahansa, he kirjoittavat kokemuksemme alueellamme ja jakavat ne lukijoitaan. Toimittajien artikkeleilla on merkitystä uusien turistien ohjaamisessa alueellemme. Pyrkimyksemme tähän suuntaan jatkuvat. Kiitämme matkailun kehittämisviraston perhettä yhteistyöstä ”, hän sanoi.

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar