ASELSAN voitti Gebze Darıcan metrolinjan signalointitarjous

ASELSAN voitti Gebze Darıcan metrolinjan signalointitarjous
ASELSAN voitti Gebze Darıcan metrolinjan signalointitarjous

Turkin ASELSAN-teknologiapohja, jolla on suuri merkitys Persianlahden alueelle, Gebze Darıca voitti Metro Line -merkintäjärjestelmäratkaisujen tarjouksen 17 miljoonan euron kustannuksella. ASELSAN otti johtoaseman tekemällä hankkeelle järjestetyn tarjouskilpailun kannalta kilpailukykyisimmän tarjouksen. Pääurakoitsijana olevan EZE İnşaatin kanssa allekirjoitetussa projektissa työ alkoi nopeasti.Gebze - Darıca -metrolinja, jolla liikennöi yhteensä 28 ajoneuvoa (7 sarjaa), on 15,5 km. pitkä ja koostuu 11 asemasta. Metrolla on merkinantojärjestelmä, joka määritellään valvomattomaksi toiminnaksi (CBTC GoA4).

Matkustajakapasiteetti kasvaa

ASELSANin omien voimavarojen kehittämän ainutlaatuisen merkinantotekniikan ansiosta metrolinjoilla käytetty viestintäpohjainen junanhallintajärjestelmä vähentää palveluaikoja samaan suuntaan kulkevien junien välillä ja kuljetettua matkustajakapasiteettia lisätään.

Kuljettajaton metro-merkinantojärjestelmä

Viestintään perustuva junanhallintajärjestelmä (CBTC); Se koostuu ajoneuvosta, linjan pituudesta ja ohjauskeskuksen komponenteista. ASELSANin aikaisemmissa signalointiprojekteissa kehittämää alkuperäistä kuljettajaton metron merkinantojärjestelmää käytetään myös tässä projektissa. Aluksen signalointijärjestelmä; Se suorittaa toimintoja, kuten vastaanottokeskuksesta tiedonsiirtojärjestelmän kautta siirrettyjen tietojen vastaanottaminen ja käsittely, siirtäminen junan asiaankuuluville yksiköille, automaattisten junan suojaustoimintojen käyttäminen, jos juna ei noudata määriteltyjä rajoituksia, laskee tarkan junan sijainti, nopeus, tilatiedot ja niiden ilmoittaminen ohjauskeskukselle. Järjestelmä; Se täyttää myös kriittiset toiminnot, kuten paikannus, junan suojaus, junan eheyden hallinta, oven ja nopeuden hallinta.

ASELSANin kehittämän tekniikan avulla tiedot ja ajoturvallisuus taataan ja energiatehokkuuden kannalta tärkeitä innovaatioita toteutetaan. Lisäksi ne ovat erittäin tärkeitä ominaisuuksia metroliikennejärjestelmän operaattorille ja metron käyttäjälle. Järjestelmän helppokäyttöisyys, etähallinta, toimintahäiriöiden nopea havaitseminen ja nopea puuttuminen sekä metropalvelujen viivästysten minimointi kuuluvat myös ASELSAN-järjestelmän piiriin.

Osallistui myös Istanbulin metroon

ASELSAN, aiemmin M1 - Yenikapı-bussiasema-lentokenttä-Kirazlı-Halkalı Automaattinen junanhallintajärjestelmän laitteisto- ja ohjelmistokehitysprojekti, U68 - Gayrettepe - Istanbulin uuden lentokentän metroaseman signalointiprojekti ja U1 - Halkalı - Hän osallistui Istanbulin uuden lentokentän metro signalointiprojektiin.

ASELSAN, jota johtaa merkinantohankkeet, joiden Turkin yleinen tavoite on vastata kaikkien rautateiden merkinantotarpeiden tarpeisiin. Ennen kuin ASELSAN aloitti virkansa kotimaan ja kansallisena merkinantotekniikan valmistajana, ulkomaiset yritykset toimittivat merkinantomarkkinat kokonaan. Kehitetyn suunnittelun ja ratkaisun avulla ASELSAN eliminoi ulkomaiset riippuvuudet tällä alalla.

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar