Mimar Sinan -sillan rannikko 10 päivää suljettu

arkkitehti sin silta ranta osa päivä suljettu
arkkitehti sin silta ranta osa päivä suljettu

Osana Kocaelin pääkaupunkiseudun säännöllisiä kunnossapito- ja korjaustöitä kaupungin ylikulkusiltojen portaissa ja hisseissä Mimar Sinan -sillan eteläpuolella olevat liukuportaat ovat kiinni 10 päivän ajan.

Kävelytikkaiden kunnossapito kaikilla alueillaMetropolitan Building Control Department Energy, Lighting and Mechanical Works Branch Directorate -ryhmät suorittavat myös liukuportaiden määräajoin huollon kaikilla Kocaelin alueilla, jotta kansalaiset voivat käyttää liukuportaita ja hissejä turvallisesti ja mukavasti.

16 Kävelyportaat

Pääkaupunkiseudun kunta suunnitteli liukuportaiden nykyaikaistamisen yhteydessä Turgut Özalin, Adnan Menderesin, Mimar Sinanin ja Çayırovan ylikulkusillan kaikkien 16 liukuportaiden turvalaitteiden ja mekaanisten osien uudistamisen tarjoamaan mukavampaa palvelua kansalaisille.

MÄÄRÄAIKAINEN HUOLTO

Liukuportaiden säännöllinen huolto ja korjaukset suoritetaan asiaankuuluvien määräysten mukaisesti. Kuukausittaisen kunnossapidon lisäksi liukuportaiden ja hissien toimintahäiriöiden korjaus- ja huoltopalvelut hoitavat Energiavalaistus ja mekaaniset työt -konttorin johtoryhmät. Vaikka kaikkien liukuportaiden ja hissien tarjoama palvelun laatu paranee, kansalaiset hyötyvät tästä palvelusta ilman ongelmia.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset