Yedikuyular-lentopalloturnaus alkaa huomenna

lumilentopalloturnaus söi
lumilentopalloturnaus söi

Kahramanmaraşin pääkaupunkikunta järjestää lumilentoturnauksen Yedikuyularin hiihtokeskuksessa. 23 joukkuetta kilpailee tiistaina 10.00. helmikuuta kello 16 alkavissa otteluissa.Kahramanmaraşin pääkaupunkiseudun Yedikuyular-hiihtokeskus isännöi Snow Volley -turnausta. 8 miesten ja 8 naisten joukkuetta kilpailevat nuorten ja urheilun maakunnan osaston yhteistyössä järjestettävässä turnauksessa edistääkseen Yedikuyularia, joka on yksi alueen tärkeimmistä talvimatkailukeskuksista. Tiistaina 23. helmikuuta järjestettävässä kilpailussa kilpailut alkavat klo 10.00 ja finaalit klo 14.00. Otteluiden jälkeen naisten ja miesten luokkien voittajille annetaan "Independence Cup".

Independence Cup

Kulttuuri-, urheilu- ja matkailuministeriön lausunnossaan, joka koskee Yedikuyular-lumilentopalloturnausta, "Lumelentopalloturnaus on ensimmäinen Yedikuyular-hiihtokeskuksessamme. Kahdeksan naisten ja 8 miesten joukkuetta osallistuu turnaukseen, johon ammattilaisurheilijamme osallistuvat yhteistyössä nuoriso- ja urheilualan osastomme kanssa. "Independence Cup" esitellään mestareillemme. Kilpailut alkavat klo 8 ja finaalit alkavat klo 23, jos järjestämme tiistaina 10.00. helmikuuta pandemiatapahtumien puitteissa. Tapahtumamme lähetetään myös suorana pääkaupunkiseudun sosiaalisen median tileiltä ”.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset