Ministeriö sanoo "oikeutetuksi" tilintarkastustuomioistuimelle sanomalla "rikkomusta" Yavuz Sultan Selimin sillalla

Tilintarkastustuomioistuin loukkasi sitä, että yavuz sultan selim -sillan ibbin osuutta ei makseta
Tilintarkastustuomioistuin loukkasi sitä, että yavuz sultan selim -sillan ibbin osuutta ei makseta

Vaikka IMM: n osuuden maksamatta jättämistä Yavuz Sultan Selim -sillalta pidettiin tilintarkastustuomioistuimen rikkomuksena, liikenne- ja infrastruktuuriministeri Karaismailoğlu väitti, että hakemus oli lainsäädännön mukainen.Yavuz Sultan Selim -sillan läpi kulkevien ajoneuvojen osuutta, joka pitäisi siirtää Istanbulin pääkaupunkiseudulle (IMM), ei ole maksettu vuosia.

Birgünin Hüseyin Şimşekin raportin mukaan; Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö ei hyväksynyt tätä lausuntoa, joka sisältyi myös TCA: n ennakkotarkastuskertomukseen, eikä tehnyt tarvittavaa.

HDP: n kansanedustaja Oya Ersoy toi IMG: n ja moottoriteiden pääosaston välisen riidan aiheuttaneen maksamattoman sillanmaksun TGNA: n esityslistalle.

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlun pyynnöllä vastata edustajakokouksen puheenjohtajalle esitettyyn esitykseen muistutettiin, että valtiovarainministeriö maksaa yritykselle takuun vuosittain, koska ennakoitu ajoneuvojen määrä ei kulkenut Yavuz Sultan Selim -silta, joka toteutettiin mallilla 'rakenna, käytä, siirrä'.

Myös ehdotuksessa "Vuonna 2019 valtiovarainministeriö maksoi yritykselle noin 3 miljardia euroa. Heijastui, että 10 prosenttia yrityksen kolmannen sillan läpi kulkevista ajoneuvoista kerätyistä tuloista ja valtion yritykselle maksamasta takuumäärästä olisi siirrettävä kunnalle, mutta ei siirrettävä.

TAKUUMAKSU ILMAN VASTAUSTA

Ehdotuksessa kysyttiin, miksi IMM: lle siirrettäviä määriä ei siirretty ja kuinka paljon yritykselle maksettiin neljän vuoden aikana ajoneuvoista, jotka eivät ylittäneet siltaa. Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu ei paljastanut yritykselle maksettuja määriä, mutta väitti, että se oli "lainsäädännön mukainen" maksamatta jättämisen soveltamisesta IMM: ään.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset