1915 Çanakkalen sillan nykytilanne

Canakkale-silta on tärkein lenkki ketjussa, joka yhdistää Euroopan Aasiaan
Canakkale-silta on tärkein lenkki ketjussa, joka yhdistää Euroopan Aasiaan

Turkin maakunta Canakkale Gelibolu -alue, joka rakennetaan vuoden 1915 ja Lapseki-sillan, Dardanellien ja ensimmäisen riippusillan välille, on viides Marmaran alueesta.Vuoden 1915 Çanakkalen sillan rakentaminen, joka luo nopeasti yhtenäisyyttä Marmaran alueen liikenneverkossa, palvelee tärkeätä toimintoa siirtymässä mantereelta toiselle osana moottoritietä Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Balıkesir. . Silta, joka nimetään maailman pisimmäksi riippusillaksi sen 2.023 metrin keskipitkällä pituudella, on tarkoitus ottaa käyttöön 18. maaliskuuta 2022. Sillan odotetaan vähentävän lauttajonoja etenkin kesä- ja pyhäpäivinä liittymällä 101 kilometrin Malkara-Çanakkale-moottoritielle.

Vuonna 1915 rakennetun Çanakkalen sillan, joka yhdistää Dardanellien salmen Euroopan ja Aasian puolet, rakentamisen ja "catwalkin" valmistuttua insinöörit, teknikot ja työntekijät jatkavat työtään tämän tien Euroopassa ja Aasiassa. on työtaso, joka yhdistää molemmat puolet.

Sillan rakentamisesta vastaavien ryhmien työ, joka saa käyttöönoton yhteydessä "maailman suurimman keskivahvaisen riippusillan" arvon ja jolla on ainutlaatuinen arkkitehtuuri värillään, hahmollaan ja muilla ominaisuuksillaan, on kiihtynyt catwalkilla.

Moottoritie ja vuoden 1915 Çanakkalen silta; Siihen kuuluu 4 maasillaa, 12 risteystä, 55 siltaa ja ylikulkutietä, 40 alikulkutietä, 238 erikokoista tynnyriä, 4 moottoritien huoltotilaa, 2 kunnossapitokeskusta ja 7 tietullinkeräysasemaa.

Kun koko Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe-moottoritiehanke liitetään Gebze-İzmir-moottoritielle, Marmaran aluetta ympäröivän moottoritien ketjut yhdistyvät. Dardanellit sillan rakentamisessa tuolloin Turkin rajojen sisällä Euroopasta Aasiaan, toisin sanoen Traakia etelään, koska Egeanmeren ja Välimeren alueita yhdistävän ketjun tärkein lenkki sisällytetään tähän verkostoon .

Hankkeiden valmistuttua tavoitteena on vähentää lauttajonoja etenkin kesäkuukausien ja pyhäpäivien aikana luomalla vaihtoehtoisia reittejä Istanbulin ja Traakian maakunnista Marmaran ja Egeanmeren alueille.

Lisäksi on suunniteltu lisäämään kulttuurista vuorovaikutusta sekä kaupallisia suhteita naapurimaihin vähentämällä ajoneuvojen käyttökustannuksia ja matka-aikoja sekä vähentämällä ajoneuvojen kuljettamiseen maahantuonnissa ja viennissä kuluvia aikakustannuksia.

Sillan keskiväli, josta kumipyörät voivat kulkea, on 2.023 m ja kokonaispituus 3.563 m. Tämän keskipitkän pituuden ansiosta silta ylittää Akashi Kaikyō -sillan Japanissa 32 metrillä ja siitä tulee maailman pisin riippusilta. Sen keskialueeksi määritettiin 100 metriä tasavallan 2.023-vuotisjuhlaa varten. Kaksi terästornia sisältävän sillan tornin korkeus on 318 metriä. Tornin korkeus puolestaan ​​muodostettiin numeroista 18 ja 1915, eli kolmannen kuukauden kahdeksastoista päivä, viitaten ottomaanien armeijan voittoon Çanakkalen taistelussa 3. maaliskuuta 18.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset