Poistetut avustustukisovellukset aloitettu

Vammaisten apurahahakemukset aloitettu
Vammaisten apurahahakemukset aloitettu

Perhe-, työ- ja sosiaaliministeri Zehra Zümrüt Selçuk antoi lausuntoja vammaisavustustuesta. Ministeri Selçuk totesi tarjoavansa avustustukea 65.000 XNUMX TL: iin asti: "Saamme toistaiseksi sähköisen hallinnon kautta käsin toimitetut hankehakemukset uudella kaudella." sanoi.Ministeri Selçuk ilmoitti, että vammaisten apurahahakemukset tehdään sähköisen hallinnon kautta vuodesta 2021 lähtien ja että seuraavalla kaudella vammaiset kansalaiset voivat hakea helposti missä tahansa maassamme.

Ministeri Selçuk totesi tukevansa edelleen vammaisia ​​ihmisiä, jotka haluavat perustaa oman yrityksen vuodesta 2014 lähtien. "Tässä yhteydessä annamme vammaisille kansalaisillemme mahdollisuuden hakea verkossa siirtämällä käsin tai postitse saamamme vammaisten apurahahakemukset sähköisen hallinnon foorumi, johon he voivat hakea jättämättä kotia. Tällä tavoin haluamme tukea useampien vammaisten yrittäjyyttä. " hän puhui.

Hakemukset vastaanotetaan tänään

Selçuk jatkoi sanojaan pitämällä tärkeänä kansalaislähtöistä palvelujen tarjoamista:

"Olemme ylpeitä siitä, että olemme lisänneet vammaisten apurahahakemuksen sähköisen hallinnon toimintaan, jonka maamme on luonut omilla resursseillaan ja joka tarjoaa palveluja laajalle kohderyhmälle. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymänsä ansiosta tarjoamme vammaisillemme vielä yhden mukavuuden järjestelmän ansiosta, joka on luotu auttamaan vammaisia ​​kansalaisia, jotka kuuluvat heikoimmassa asemassa oleviin ryhmiin, hakea helposti paikoiltaan. Tästä päivästä lähtien alamme vastaanottaa hakemuksia. Sanomme, että unelmat ovat esteettömiä. Jatkamme vammaisten kansalaisten ohella. "


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset