Uudet päätökset Erovin hiihtokeskuksen Covid-19-toimenpiteistä

Uusi päätös ergan-hiihtokeskusta koskevien sovittujen toimenpiteiden puitteissa
Uusi päätös ergan-hiihtokeskusta koskevien sovittujen toimenpiteiden puitteissa

Erzincanissa sijaitsevan Erganin hiihtokeskuksen koronavirustoimien (Covid-19) puitteissa maakunnan yleinen hygienianeuvosto kokoontui kuvernööri Mehmet Makasin johdolla kansanterveyslain nro 1593 26. §: n ja uudet päätökset tehtiin.Kuvernöörin lausunnossa tehdyt päätökset on lueteltu seuraavasti:

"1 - Päivinä, jolloin ulkonaliikkumiskielto on voimassa, paitsi urheilijat ja valmentajat, jotka on merkitty saman osaston määrittelemään luetteloon, ja ne, joilla on toimilupatodistus Erganin hiihtokeskuksessa. Sisäänpääsyluvan puuttuminen ja pääsyn rajoittaminen hiihtoomme lukuun ottamatta läänin yleisen hygienianeuvoston päätöksessä nro.

2 - Jatketaan kaikkien epidemioiden, erityisesti naamioiden ja etäisyyksien puhdistamista, soveltamista esimerkkinä kansalaisillemme kaikissa julkisissa laitoksissa ja organisaatioissa ympäri kaupunkiamme ja estetään häiriöt noudattamalla tarkasti kaikkien vastuullisten yksiköiden päälliköiden toimenpiteitä.

3- Tarkastusten ylläpitämiseksi tehokkaammin kaikkialla kaupungissa, taudinpurkausten torjuntaryhmissä työskentelevä henkilöstö (kaikki tarkastusryhmät) vaihdetaan usein vuorotellen.

4 - Kun otetaan huomioon se, että ulkonaliikkumiskiellot on asetettu viikonloppuisin koko maakunnassamme, ja ottaen huomioon, että kaupallinen toiminta ei keskeydy, avoimet automarkkinat, jotka on keskeytetty 19.03.2020 päivätyllä yleiskokouksen päätöksellä ja numeroitu 03-02 ja palvelee viikonloppuisin terveysministeriön (koronavirustieteellisen tiedekomitean) valmistelemilla automarkkinoilla tarvittavia toimenpiteitä perjantaina toiminnan palauttamiseksi normaaliin työjärjestykseen edellyttäen, että Covid-19-taudinpurkauksessa julkaistut toimenpiteet Johtamista ja opinto-opasta noudatetaan.

Ei saa aiheuttaa häiriöitä yllä mainittujen toimenpiteiden toteuttamisessa eikä aiheuttaa epäoikeudenmukaista kohtelua, soveltaa hallinnollisia sakkoja kansalaisille, jotka eivät noudata yleisen hygienialain 282 §: n mukaisesti tehtyjä päätöksiä, ja ryhtyä toimiin asiaankuuluvien lain artiklojen mukaisesti rikkomisen tilanteen mukaan päätettiin aloittaa tarvittava oikeudenkäynti rikoslain 195 artiklan soveltamisalaan. "

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar