Työmahdollisuudet kasvavat digitalisaation myötä

Työnmahdollisuudet lisääntyvät digitalisaation myötä
Työnmahdollisuudet lisääntyvät digitalisaation myötä

Halıcı-konsernin toimitusjohtaja Dr. Hüseyin Halıcı huomautti, että toisin kuin yhteiskunnassa vallitsee yleinen käsitys, työllistymismahdollisuudet lisääntyvät robottien ja digitalisaation myötä.Halıcı-konsernin toimitusjohtaja Dr. Hüseyin Halıcı korosti, että yleinen käsitys on siitä, että robotit ja digitalisaatio johtavat työttömyyteen yhteiskunnassa, päinvastoin, digitalisaation myötä on enemmän työpaikkoja.

"OLEMME TEKNOLOGIAA"

Kiinnittäen huomiota siihen, että ihmiskunta on tekniikan alussa, Dr. Halıcı huomautti, että teknologisen kehityksen myötä henkisen voiman omaavien teknisten työntekijöiden kysyntä ja tarve kasvavat.

DR. Halıcı jatkoi sanojaan seuraavasti:

”Aiemmin kaivureiden ja lapioiden parissa työskenteli ihmisiä. Tänään näemme usein kaivaa lapioita, jotka työskentelevät joko hyvin erityisessä työssä tai amatöörikaivauksissa. Se korvattiin raskailla rakennuslaitteilla ja niitä käyttävillä ihmisillä. Samoin se on sama tekniikassa. Esimerkiksi; Analysoimalla suuria tietoja, saavuttamalla hyödyllistä tietoa laajamittaisesta tiedosta, kaivostoiminnassa, tekoälyn kehittämisessä jne. Anturirakenteen kehittäjille. tarvitsemme suuren määrän työntekijöitä. Koska olemme vasta teknologian alussa. Teknologia on mielestäni vasta alkamassa. Siellä on ei-törmäyskone, auto, joka ei törmännyt tai kaatunut, talo, joka ei kaatunut maanjäristyksessä, ja toiminta ilman veistä. Tämä tarkoittaa lisätyön tarvetta. Esimerkiksi kun sanomme autoja, jotka eivät törmää, anturit sijoitetaan autoihin. Viestimällä näistä satelliittien kanssa ja samalla tekemällä teitä antureilla, jotta ne toimivat itsenäisesti, he kommunikoivat ja kommunikoivat näiden antureiden kanssa. Näitä varten on aina tarpeen kehittää tekniikkaa, uusia työpaikkoja ja siten luoda uusi työvoima. "

"TUOTANNON KUSTANNUKSET vähenevät"

DR. Halıcı sanoi, että uuden teollisen vallankumouksen myötä fyysinen työ siirtyy henkiseen työhön, mikä vähentää monien tuotteiden kustannuksia työvoimasta energiaan, ja tämä heijastuu kuluttajaan / loppukäyttäjään.

Toteamalla, että työajat lyhenevät ja työvuorot lisääntyvät tähän suuntaan, Dr. Halıcı lisäsi, että 3-vuorinen työjärjestelmä nousee henkisen työn myötä 6 vuoroon.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset