Sukupuolten tasa-arvon sarjakuvakilpailun finalistiteokset on ilmoitettu

Tasa-arvon sarjakuvakilpailun finalistityöt on ilmoitettu
Tasa-arvon sarjakuvakilpailun finalistityöt on ilmoitettu

Izmirin pääkaupunkiseudun järjestämän Social Gender Equality International Cartoon Competition -kilpailun finaaliin päässeistä yhdeksästä teoksesta on ilmoitettu. Kilpailun, johon osallistui 62 taiteilijaa 549 maasta 672 teoksella, lopulliset tulokset julkistetaan 15. helmikuuta.Izmirin pääkaupunkiseudun järjestämän kansainvälisen sukupuolten tasa-arvon sarjakuva-kilpailun finaaliin päässeistä yhdeksästä teoksesta on ilmoitettu, ja se on tehnyt tärkeitä teoksia nimellä "Nainenystävällinen kaupunki". Kilpailun lopputulokset, joihin osallistui 62 kuvittajaa 549 maasta 1672 teoksella, julkistetaan 15. helmikuuta. Koska ylpeys siitä, että hän oli ensimmäinen kaupunki, joka järjesti sukupuolten tasa-arvon teemalla järjestetyn sarjakuvakilpailun Yhdistyneiden Kansakuntien jälkeen, İzmiristä tuli tienraivaaja, joka osoitti kiinnostusta ja osallistui voimakkaasti kilpailuun.

Sukupuolten tasa-arvon kansainvälisessä sarjakuvakilpailussa voittaja palkitaan 15 tuhannella liralla, toisella 10 tuhannella ja kolmannella 5 tuhannella liralla. Kilpailun puitteissa jaetaan kolme 2 XNUMX liiran kunniamainintaa. Sen tarkoituksena on esitellä voittajia ja palkittuja teoksia näkyvillä paikoilla kaupungissa ja lisätä tietoisuutta sukupuolten tasa-arvosta.

Vastalauseiden määräaika on 14. helmikuuta

Yhdeksän valittua teosta jaetaan Izmirin pääkaupunkiseudun sosiaalisen median tileillä ja useilla kilpailusivustoilla 08.-14. Helmikuuta 2021. Ne, jotka kohtaavat finalistien keskuudessa samankaltaisia, kopioituja tai aiemmin palkittuja sarjakuvia ja petollisia sarjakuvia, voivat ilmoittaa asiasta kilpailulautakunnalle. On myös mahdollista lähettää ilmoituksia osoitteeseen ibbcartoon@gmail.com. Vastalauseita finalistiteoksille vastaanotetaan sunnuntaina 14. helmikuuta klo 16.00 asti.

Valintalautakunta, johon kuuluivat Cemalettin Güzeloğlu, Canol Kocagöz, Eray Özbek, Menekşe Çam, Görkem Şengüler ja Hilal Bayındır, kokoontui 5. helmikuuta historialliseen hissiin ja päätti finalistityöt pitkän arviointiprosessin jälkeen.

Tavoitteena on estää syrjintä

Izmirin pääkaupunkiseudun kunta-neuvosto hyväksyi 18. marraskuuta 2020 yksimielisesti kansainvälisen sarjakuvakilpailun, jonka aiheena oli sukupuolten tasa-arvo, jotta korostettaisiin kaikenlaisen naisiin ja tyttöihin kohdistuvan syrjinnän ehkäisemistä.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset