Siirto TMSF: stä TCDD: n lehdistökonsultointiin

Siirto tmsf: stä tcdd-lehdistökonsultointiin
Siirto tmsf: stä tcdd-lehdistökonsultointiin

TMSF: n tiedotuskonsultti Cengiz Öztürk nimitettiin TCDD: n lehdistökonsultiksi.Öztürk, joka astui tiedotusvälineisiin vuonna 1977, nimitettiin Istanbulin pääkaupunkiseudun lehdistökonsulttiksi vuodesta 2000, ja hänet nimitettiin Säästötalletusvakuutusrahaston (TMSF) lehdistökonsultiksi marraskuussa 18, kun hän jätti tämän tehtävän 2018 vuotta. Cengiz Ozturk, jäljempänä Turkin tasavallan valtion rautatiet (TCDD), toimii lehdistöneuvojan pääosastona.

Kuka on Cengiz Öztürk?

Kuka on Cengiz Ozturk

Cengiz Öztürk, syntynyt vuonna 1963 Gallipolissa, aloitti uransa vuonna 1977 Milliyet-sanomalehdessä. Hän työskenteli Güneşissä, Hürriyetissä, Panoramassa, Star TV: ssä, TGRT: ssä ja BRT: ssä. Vuodesta 2000 hän on työskennellyt Istanbulin pääkaupunkiseudun lehdistökonsultointiosastolla 18 vuotta. Turkin journalistiliitto saavutuspalkinnoista, joilla on sivuliikkeitä nykyisissä artikkeleissa Ozturk Press SDIF on vuodesta 2018 lähtien hoitanut tehtäviä Danışnanlıg.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar