Shell valitsee Airbus H160: n, jota PHI operoi Meksikonlahdella

shellissä Meksikonlahdella valittu airbus hi, jota hoitaa phi
shellissä Meksikonlahdella valittu airbus hi, jota hoitaa phi

Kansainvälinen energiakonserni Shell on valinnut PHI: n, Amerikan johtavan offshore-operaattorin, offshore-helikopteritukeen. PHI tukee neljää Airbus H160 -laitetta.Sopimus merkitsee H160: n tuloa öljy- ja kaasumarkkinoille, ja siinä on runsaat suunnitteluominaisuudet, jotka lupaavat uuden tason turvallisuutta, mukavuutta ja ohjelmien luotettavuutta offshore-toiminnassa.

Airbus, PHI ja Shell tekevät yhteistyötä ainutlaatuisessa kumppanuudessa. Edelläkävijänä Airbus toimittaa H160: lle ennen lopullisia toimituksia PHI: lle ja Shellille yhden vuoden reittivarmistusohjelman, joka auttaa käyttäjää ja asiakasta tutustumaan H 160: n edistyneisiin ominaisuuksiin ja vähentämään sisäänpääsyn vaikeuksia.

Lähetetty PHI: n päämajaan Lousiana Houma. Kiireellisissä sairaanhoitopalveluissa käytetään kaikkialla Yhdysvalloissa, ja siellä on suuri joukko H125- ja H135-helikoptereita sekä kaksi H145-laitetta Shellin palveluksessa putkistokartoituksissa Louisianassa ja kaksi H145-mallia, jotka käyttävät maailman pisintä satamalentokuljetusta Mackayssa, Australiassa. yrityksen laivasto.

"Arvostamme suuresti asiakkaidemme innovatiivista ajattelua muotoillessamme tämän kumppanuuden H160: n ympärille, mikä avaa uuden turvallisuuden, luotettavuuden ja ympäristönsuojelun aikakauden keskitason offshore-toiminnoissa", sanoi globaalien asioiden johtaja Ben Bridge. Airbus-helikopterit. sanoi.

PHI Aviationin toimitusjohtaja Keith Mullett sanoi: "Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla avainasemassa erittäin kehittyneen H160: n käyttöönotossa offshore-teollisuudessa, ja toivomme voivamme muuttaa toimintastandardeja luottamusta rakentavan reitin todentamisohjelman kanssa. kumppanimme Airbus ja Shell. " sanoi.

Shell Aircraftin varapresidentti Tony Cramp sanoi: "Vaikka Shell ottaa käyttöön uuden ilmailutekniikan, otamme käyttöön tämän erittäin edistyneen ja tehokkaan helikopterin, joka palvelee turvallisesti dynaamisissa ja kasvavissa offshore-operaatioissamme Yhdysvaltain Meksikonlahdella." sanoi.

68 patentilla varustettu H160 on maailman teknisesti edistynein helikopteri, ja siinä on ennennäkemättömät Helionix-ilmailutekniikan tarjoamat ohjaajaapupaketit, jotka vähentävät merkittävästi miehistön työmäärää ja vähentävät ohjaajan virheiden riskiä.

Nämä paketit sisältävät maailman ensimmäisen helikopterikentän avustaman lentoonlähtöprosessin, pyörrekehän ennakkovaroitusjärjestelmän ja pelastusmoodin, jolla palautetaan tasainen lento automaattisesti ääriolosuhteissa.

H160 toimii kahdella Safran-helikopterimoottorin uusimmalla Arrano-moottorilla sekä sulautetulla valvontajärjestelmällä ja antureiden redundanssilla, ja se voidaan pitää periaatteessa riippumattomana. Suunnittelu korostaa vahvaa korroosiosuojausta, joka ennakoi erityisesti offshore-tehtäviä.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset