Rahapajojen ja leimojen painotalon pääosasto 16 jatkuvan työntekijän hankkimiseksi

rahapajan ja postimerkin pääjohtaja
rahapajan ja postimerkin pääjohtaja

Darphanen ja postimerkkien painotalon pääosasto sijaitsee Istanbulissa, Dikilitaş Mahallesi Yenidoğan Sokak No: 55 Beşiktaş ve Orhantepe Mah. Tekel Cad. Ei: 6 Cevizli Kartalissa sijaitseviin työpaikkoihin palkataan 4857 julkista työntekijää seitsemään ammattiin.Rahapajan ja postimerkkien pääosaston henkilöstöön sijoitetut ehdokkaat nimitetään työskentelemään laillisen vähimmäispalkan kanssa kahden kuukauden kokeilujakson ajan.

Niiden hakemuksia, jotka erotetaan tehtävistään tai ammatistaan ​​julkisten laitosten ja järjestöjen asiaankuuluvan kurinpitolainsäädännön mukaisesti, ja hakemuksia ei hyväksytä.

Työntekijät, jotka otetaan palvelukseen sellaisissa palvelulajeissa, jotka vaaditaan menettelytapoja ja periaatteita koskevan asetuksen asiaankuuluvien säännösten mukaisesti, kun työntekijöitä rekrytoidaan julkisiin laitoksiin ja organisaatioihin, nelinkertainen İŞKURin ilmoittamien avoimien työpaikkojen määrä (ilmoitettu henkilöstömäärä) ja korvaavien ehdokkaiden määrä määritetään pääosaston pitämällä suullisella (haastattelu) tentillä.

Sijoittamisen seurauksena ehdokkaita, joilla ei ole vaadittavaa pätevyyttä nimitykseen, ja niitä, jotka ovat antaneet vääriä, harhaanjohtavia tai vääriä lausuntoja ja asettaneet mieltymyksensä, ei nimitetä. Vaikka se tapahtuisi vahingossa, tehtäväprosessi peruutetaan. Ehdokkaita, jotka eivät toimita pyydettyjä asiakirjoja määräajassa, vaikka he täyttävät sijoitettavan henkilöstön pätevyyden ja edellytykset, ei aloiteta työtä.

Sijoitettujen ja nimitettyjen joukossa ne, jotka eivät pysty aloittamaan tehtäviään 30 päivän kuluessa (lukuun ottamatta niitä, jotka eivät pysty aloittamaan tehtäviään esimerkiksi syntymän, sairauden, asepalveluksen jne. Vuoksi) henkilö, voidaan nimittää ne, jotka täyttävät vaaditut ehdot.

Lauseke "ne, joilla on etusija työhön lähettämisessä", mainitaan asetuksen, joka koskee menettelyjä ja periaatteita, joita sovelletaan työntekijöiden rekrytointiin julkisiin laitoksiin ja organisaatioihin, ei muodosta hakijalle etua edellä mainittu sijoitus.

HAKEMISTAPA, PÄIVÄMÄÄRÄ JA PAIKKA

  • Applications Turkey Business Association (TEO) 15.02.2021 verkossa verkkosivuston kautta - pidetään 19.02.2021.
  • Henkilökohtaisesti, postitse tai sähköpostitse tehtyjä hakemuksia ei hyväksytä, lukuun ottamatta verkkohakemuksia.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar