Pormestari Bilgin: Pyrimme tekemään Sivasista tukikohdan vaunujen tuotannolle

Pyrimme tekemään presidenttimme tietokeskuksesta meille vyöhykkeen vaunujen tuotannossa.
Pyrimme tekemään presidenttimme tietokeskuksesta meille vyöhykkeen vaunujen tuotannossa.

Sivasin pormestari Hilmi Bilgin Turkin rautatiekalustoteollisuudesta (TÜRASAŞ) vieraili. Pormestari Bilgin teki tutkimukset tehtaan yksiköissä ja sai tietoja töistä TÜRASAŞin aluepäällikkö Atanur Karadağilta.Pormestari Hilmi Bilgin vieraili TÜRASAŞssa tuotantoyritysvierailujen yhteydessä ja vieraili tuotantolaitoksilla apulaiskaupunginjohtaja Bekir Sıtkı Eminoğlu, Levent Olgun ja aluejohtaja Atanur Karadağin seurassa. Pormestari Bilgin, joka sai tietoa tuotannoista matkan aikana, ei laiminlyönyt uusien vaunujen kiskojen hitsaamista.

Tavoitteenamme on tehdä SIVASista perusvyöhyke vaunujen tuotannossa

Tutkijan vierailun aikana tekemässä arvioinnissa; ”TÜRASAŞ on yksi tärkeimmistä kaupungeistamme. Tiedät, että TÜDEMSAŞ aloitti uuden rakennemuutoksen ja piirsi uuden etenemissuunnitelman Eskişehirin, Sakaryan ja Sivasin mukaan. Sivas jatkaa palvelujaan alueellisena osastona tässä mielessä. TÜRASAŞn alueellinen osasto palvelee edelleen Sivasia korkean lisäarvon tuotteilla. Olemme juuri käyneet tuotantolaitoksillamme erittäin arvokkaan esimiehemme ja työntekijäveljemme kanssa. Tuotamme ja lähetämme ainutlaatuisia vaunumme maailman eri maihin. Tavoitteenamme on tehdä Sivasista tukikohta kuljetusvaunujen tuotannolle laajentamalla yksityissektoria ja osa-alaa tavalla, joka varmistaa TÜRASAŞn koordinoinnin. Tässä vaiheessa suurin vahvuutemme on TÜRASAŞ ja Demirağ Organized Industrial Zone. Toivottavasti Demirağ OIZ: n infrastruktuurin valmistuttua sijoittajat alkavat tulla kaupunkiin. Jaamme parhaillaan paikkoja useille yrityksille ennen sen valmistumista. Koska he uskovat Sivasiin, he luottavat TÜRASAŞn aikaisempaan tietoon, visioon ja henkilöresursseihin. TÜRASAŞ jatkaa henkilöstön rekrytointia kasvustrategiansa mukaisesti tämän rakenteen ylläpitämiseksi. Nyt 15 hengen hitsausryhmä on ilmoitettu ja tekee uuden oston toukokuussa kesäkuussa. " sanoi.

TÜRASAlle TEHTÄVÄT KÄSITTELYT OVAT TÄYDEN OIKEAT

Eri mielissä tehdään erilaisia ​​manipulaatioita, mikään TÜDEMSAŞ ei ole suljettu, mitään perusteetonta mustaa propagandaa ei tehdä kuin minimoidaan. Tämä maa on meidän ja työskentelemme rakkaudella tätä maata kohtaan. " Bilgin sanoi: "Meillä on velkaa sulttaanikaupungillemme ja yritämme tuoda parhaan palvelun teollisuudesta koulutukseen, terveydestä matkailuun, infrastruktuurista liikenteeseen maksamaan velka. Olkoon heille varmoja, että TÜDEMSAŞ, TÜRASAŞ, kuten lisäarvo vanhasta Turkin Sivas-talouden tuotantoon ja työllisyyteen, jatkuu erikoistumalla alueille, joilla on korkeammat tuotot. TÜRASAŞ arvomme arvona oli viimeinen, tänään, huomispäivämme Turkin Sivasissa, ovat edelleen arvomme. " käytti ilmaisua.

TÜRASAŞin aluepäällikkö Atanur Karadağ ilmaisi tyytyväisyytensä vierailusta ja sanoi: "Teemme tutkimuksia tuotantotehtaassamme presidenttimme Hilmi Bilginin kanssa. Kuten presidenttimme näki, jatkamme tuotantoamme täydellä nopeudella. Viemme Sivasissa valmistamamme vaunut yhteistyössä yksityisen yrityksen kanssa 3 eri maahan. Presidenttimme tuki kanssamme antaa meille voimaa. " sanoi.

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar