Turkin pisin rautatietunneli 10 km valmis

Pisin rautatietunneli km yli turkiyenin
Pisin rautatietunneli km yli turkiyenin

Se aloitti työnsä vuonna 2014 Gaziantepissa ja Nurdağı Başpınarissa, joka sijaitsee Turkin nopealla rautatieyhteydellä.Turkki, joka aloitti työnsä vuonna 2014 Turkin pisin rautatietunneli Tutkimukset ilmoittivat, että 10 km projektista oli valmis. Gaziantepin pääkaupungin kaupunginjohtaja Fatma Şahin, Gaziantepin kuvernööri David Rose, joka oli Turkin pisin rautatietunneliprojekti Nurdağ. Presidentti Şahin kertoi seurannasta sosiaalisen median tililleen seuraavasti:

"Turkin pisin rautatietunneli Nurdağ-projektissa on tehty. Tämän rautatien ansiosta Gaziantepiin pääsee hyvin lyhyessä ajassa, mikä säästää aikaa ja energiaa. Vastuullinen ystävämme selittää lyhyesti. Kuuntelimme kuvernöörimme Davut Gülin kanssa. Onnea jo. "

Upseeri antoi seuraavat lausunnot Nurdağı – Başpınar-suurnopeuslinjasta:

”Tämä on T10-tunnelimme, josta 2 kilometriä loppuu. Tämä on Nurdağı ja loppupiste Garden. 10 km tästä tunnelista on valmis, mukaan lukien betonipäällyste. Tällä hetkellä olemme aloittaneet päällirakennustyöt sisällä. Joka tapauksessa olemme saaneet tämän puolen T2-tunnelin päällirakenteen valmiiksi tänä vuonna. Toinen T5-tunnelimme jatkuu tässä vaiheessa. Tavoitteenamme on valmistaa ja toimittaa tämä paikka mahdollisimman pian. "


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset