Hiihto Ladik Akdağissa

Nauti hiihtämisestä Ladik Akdagissa
Nauti hiihtämisestä Ladik Akdagissa

Vaikka kiinnostus Akdağ-hiihtokeskukseen, joka on yksi tärkeimmistä talviturismin kohteista, oli vähemmän kuin viime vuonna, pandemian takia suksien ystävät nauttivat urheilusta, viihteestä ja adrenaliinista ainutlaatuisen maiseman alla.Akdağ-hiihtokeskus, yksi Keski-Mustanmeren alueen tärkeimmistä hiihtokeskuksista, on peitetty valkoisella lumipeiteellä, joka on ollut voimassa viikon alusta lähtien. Akdağ-hiihtokeskuksesta, joka on 84 km: n päässä Samsunin keskustasta, 24 km: n päässä Samsun-Ankara-moottoritieltä ja 7 km: n päässä kaupungin keskustasta, on tullut hiihtoharrastajien huomion keskipiste 1400 metrin radalla ja 1360 metrin tuolihissillä. Keskus, jossa hiihdetään 1500-1770 metrin korkeudessa, on herättänyt kansalaisten huomion näinä päivinä, kun lumisateet ovat tehokkaita.

Opiskelijat, jotka käyttivät tilaisuutta keskeyttää kasvotusten koulutus kouluissa koronavirusepidemian vuoksi, joutuisivat lumihimoaan Akdağin hiihtokeskukseen. Monet Samsunin keskustasta ja alueen piiristä ja maakunnista tulevat kansalaiset nauttivat urheilusta, viihteestä ja adrenaliinista. Laitokseen saapuneet perheet, lapset ja hiihtäjät kokivat jännityksen hiihtämiseen vuorenhuipuilta.

Hiihtokeskukseen erikseen ja ryhmänä tulleet kansalaiset kokivat adrenaliinia liukumalla mäkeä pitkin laitokselta yleensä vuokraamillaan kelkilla. Kansalaiset totesivat, että he tulevat aina Akdağiin joka talvi, ja he kiittivät laitoksen rakentamiseen osallistuneita ja totesivat, että lumessa hiihto vie ihmiset pois jokapäiväisen elämän stressistä.

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar