Ministeri Selçukin lausunto lukiokokeista! Perutaanko tai lykätäänkö lukion kokeet? Milloin kokeet pidetään?

vastaus kansallisen opetusministerin Selcukin opiskelijoille
vastaus kansallisen opetusministerin Selcukin opiskelijoille

Kansallinen opetusministeri Ziya Selçuk puhui opiskelijoille lausunnossaan, jonka hän antoi sosiaalisen median tileilleen. Selçuk kertoi kuulleensa opiskelijoiden äänet ja lukeneen heidän viestinsä ja tekemänsä päätökset yhdessä opettajien ja lääkäreiden kanssa epidemian aikana. Ministeri Selçukin lausunto lukiokokeista! Perutaanko lukion kokeet? Lykätäänkö lukiokokeita? Milloin kokeet pidetään?Ministeri Selçuk totesi sosiaalisen median tililläan seuraavaa:

Rakkaat nuoret,

Muista kuulla äänesi ja lukea viestejäsi. Epidemian aikana teemme päätöksemme yhdessä kouluttajien ja lääkäreiden kanssa. Katsomme epidemian kulkua päivittäin. Kehitämme yksimielisen näkemyksen siitä, mikä on riskialtista ja mikä on tarpeen tietojen perusteella. Näiden kokousten tuloksena kyläkoulut ja päiväkodit ovat jo aloittaneet kasvokkain koulutuksen. 1. maaliskuuta ala-asteen 1., 2., 3., 4. luokan oppilaat sekä 8. ja 12. luokan oppilaat aloittavat henkilökohtaisen koulutuksen. Kaikki valmistelumme ovat täydellisiä epidemian aikana, jotta voimme suorittaa tentit vain kasvokkain. 40% opiskelijoistamme, melkein puolet teistä, on jo suorittanut tentit.

Tenttien lykkääminen tänään lisää opintokuormitusta lähitulevaisuudessa. Se estää myös meitä tunnistamasta tilannettasi ja suunnittelemasta tarpeisiisi sopivia tukiohjelmia. Siksi on niin tärkeää työskennellä ajoissa, jotta ongelmia ei syntyisi tulevina vuosina.

Sinun terveytesi on aina prioriteettimme päätöksissämme. Tukesi ja yhteistyösi ovat meille tärkeitä. Me voitamme nämä päivät yhdessä vaivalla. Keskity oppitunneihisi ja terveydellesi. Kiitän teitä kaikkia vilpittömästi.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset