Ministeri Selçuk antoi lausunnon İŞKUR-kampuksesta

Ministeri Selcuk Iskur antoi julkilausuman kampuksesta
Ministeri Selcuk Iskur antoi julkilausuman kampuksesta

Perhe-, työ- ja sosiaaliministeri Zehra Zümrüt Selçuk antoi lausuntoja 81 maakunnassa toimivasta İŞKUR-kampuksesta. Ministeri Selçuk sanoi: "Tarjoamme työ- ja ammatillisia konsultointipalveluja luomalla läheisemmät yhteydet yliopiston opiskelijoihin.Ministeri Selçuk totesi, että yliopiston yhteyspisteitä, jotka ovat palvelleet yliopiston opiskelijoita vuodesta 2013, on järjestetty uudelleen nimellä İŞKUR Campus ja ne palvelevat 81 yliopistossa 166 maakunnassa. "Työnantaja, jotta opiskelijat voivat valmistautua työmarkkinoille haastattelut, työnhakumenetelmät, työmarkkinoiden tunnustaminen, oikeat ja tehokkaat ansioluettelot. Tarjoamme työ- ja ammattineuvontaa yksilö- ja ryhmäkokousten muodossa.

Yhteistyö yliopistojen kanssa

Ministeri Selçuk korosti, että yliopiston urakeskuksen edustajien kanssa tehdään yhteistä työtä, ja ministeri Selçuk sanoi: "Odotamme säännöllisiä tapaamisia tiedekunnan hallintojen kanssa, verkkoryhmäkokouksia, joissa otetaan huomioon pandemian kulku, ja 20-25 minuutin luokkahuoneessa käytäviä keskusteluja. İŞKUR-palvelut meneillään olevilla verkkokursseilla tutkijoiden kanssa tehtyjen suunnitelmien mukaisesti ”, hän selitti.

Ministeri Selçuk sanoi: "Lisäksi tarjoamme sekä teoreettista että käytännön koulutusta esimerkiksi uratavoitteiden luomisesta, työnhakukanavista, ansioluettelon valmistelusta, kehon kielestä, haastattelutekniikoista, työnantajan odotuksista İŞKUR-kampuksilla sijaitsevan Job Club -palvelumme kautta".

Ministeri Selçuk korosti, että on tärkeää työskennellä koordinoidusti urakeskusten kanssa İŞKUR-kampuksella tarjottavien työ- ja ammattineuvontapalvelujen tehokkuuden lisäämiseksi ja lopetti puheensa sanomalla: "Jatkamme yhteistyötä yliopistojen urakeskusten kanssa missä toimimme İŞKUR Campus -palvelun kanssa. "


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset