Matkapuhelinteknologioiden odotetaan vaikuttavan tulevaisuuteen

Matkapuhelinteknologioiden odotetaan merkitsevän tulevaisuutta
Matkapuhelinteknologioiden odotetaan merkitsevän tulevaisuutta

Matkapuhelimista on tullut olennainen osa jokapäiväistä elämäämme. Lähes kaikki tarpeemme täyttävien älypuhelimien tekninen kehitys jatkuu nopeasti. İncehesap.com, sähköisen kaupankäynnin foorumi, joka tarjoaa tuhansia teknologiatuotteita laajalla alueella pelivalmiista järjestelmistä ammattimaisiin soittimiin, on laatinut pöydälle matkapuhelinteknologiat, joiden odotetaan merkitsevän tulevaisuutta.Älykkäät matkapuhelimet täyttävät edelleen melkein kaikki jokapäiväisessä elämässä tarvitsemamme odotukset ostoksista viihteeseen. Vaikka tutkimukset osoittavat, että älypuhelinten käyttäjien määrä maailmanlaajuisesti ylitti 2020 miljardia vuonna 3,5, puhelimen käyttötottumukset kasvavat edelleen. Yhdysvalloissa vuonna 2018 tehty tutkimus ** paljasti, että käyttäjät avaavat puhelimesi 48 kertaa päivässä, kun taas Z-sukupolven määrä kasvoi 79: een.

Vuonna 2008 perustettujen İncehesap.com-tietojen mukaan elektronisten tuotteiden toimittaminen edullisimpaan hintaan, laadukkaimmalla palvelulla ja luotettavalla ostotavalla mobiililaitteiden käyttö kasvaa nopeasti. Tiedot osoittavat, että 2020% vierailuista İncehesap.comiin vuonna 65 tehtiin mobiililaitteilla. İncehesap.com, joka keskittyy matkapuhelinteknologioihin, joiden odotetaan merkitsevän tulevaa ajanjaksoa, keskusteli matkapuhelinalan tulevaisuudesta.

Uudet sirut lisäävät suorituskykyä ja energiatehokkuutta

Tulevalla kaudella puhelinten prosessointiteho kasvaa edelleen päivittäin. Siksi pystymme käyttämään matkapuhelimillamme sovelluksia, jotka vaativat suurempaa prosessointitehoa. Tiedetään, että maailman suurin puolijohdevalmistaja aloittaa ensi vuonna 3 nm: n arkkitehtuuriin perustuvien sirujen massatuotannon. Vaikka 3 nm: n arkkitehtuurilla varustettujen matkapuhelimien suorituskyvyn odotetaan kasvavan 15-35%, ennustetaan myös, että laitteiden energiatehokkuus on 25-35%.

5G rikkoo sääntöjä

Toinen tärkeä kehitys tulevalla kaudella on 5G-tekniikan leviäminen. 5G-tekniikan käyttöönoton myötä kokemuksemme mobiililaitteiden käytöstä on parantunut. Näemme myös älykaupungin, älykkäiden kodin ratkaisujen ja autonomisten ajoneuvojen käytön kehityksen. Kun 5G, solukkotietoinfrastruktuuri, joka mahdollistaa suuremman Internet-nopeuden laajemmalla taajuusalueella, leviää kaikkialla maailmassa, tapahtuu suuri muutos mobiililaitteiden käyttökokemuksissa. Tässä rinnakkain; videoiden katselu, pelaaminen ja vastaavat toiminnot tapahtuvat keskeytyksettä.

Matkapuhelimia voidaan käyttää 5 päivää yhdellä latauksella

Litiumioniakkuja (Li-ion) käytetään edelleen mobiililaitteissa. Osana matkapuhelinten jatkuvasti kasvavaa energiantarvetta tämän alan tutkimukset jatkuvat hidastumatta. Tutkimuksia jatketaan uuden sukupolven akkutekniikoista, jotka voivat käyttää puhelinta jopa 5 päivää ja jotka ovat vähemmän haitallisia luonnolle. Kehitystä on myös langattomissa lataustekniikoissa. On ennustettu, että käyttäjät voivat tulevaisuudessa sopeutua enemmän langattomaan lataukseen. Myös kaikkien näiden kehitysten rinnalla; Teoreettisia tutkimuksia langattomien lataustekniikoiden kehittämisestä Wi-Fi: n tai vastaavan radiotaajuusmenetelmän avulla on myös käynnissä.

Alamme nähdä puhelimella ammuttuja elokuvia

Kun multimediasisältöä tukevien sovellusten ja sosiaalisen median alustojen määrä kasvaa, puhelimien tarve laitteilla, jotka voivat tuottaa korkealaatuisempaa sisältöä, kasvaa. Tämän tarpeen puitteissa valmistajat kehittävät kameroita, jotka tarjoavat paremman linssin ja paremman kuvan jokaisessa uudenmallipuhelimessa. Tulevana aikana saatamme kohdata matkapuhelinmalleja, joiden etu- ja takakamerat tallentavat parempia kuvia ja mahdollistavat jopa kuvaamisen.

Virtuaalitodellisuuden tekniikoita voidaan käyttää koulutuksessa

Viime aikoina kuulemme yhä enemmän "virtuaalitodellisuuden" käsitettä. Ennustetaan, että virtuaalitodellisuusteknologiaa, jota käytämme päivittäin eri aloilla, voidaan käyttää esimerkiksi koulutuksessa ja henkilöstön koulutuksessa etäopetuksen ja työjärjestelmän laajan käytön piirissä integroimalla se matkapuhelimiin.

Matkapuhelinteknologioiden kehitys jatkuu

Nurettin Erzen, Incehesap.com -yhtiön perustajaosakas; ”Tutkimukset osoittavat, että älypuhelinten käyttö kasvaa jatkuvasti. Tämä suhde kasvaa edelleen räjähdysmäisesti, kun sosiaalisen median alustoja ja sovelluksia käytetään laajasti jokaiseen tarpeeseen. Tässä yhteydessä on väistämätöntä kehittää uutta tekniikkaa. Uskomme, että uudet sirut, 5G-tekniikka, uuden sukupolven paristot ja virtuaalitodellisuusteknologiat, jotka kehitetään tulevalla kaudella, saavat enemmän tilaa elämässämme ".


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset