Malatya Elazığ tienvarressa olevien merkinanto- ja televiestintäjärjestelmien asennustarjous

Malatya Elazigin tienvarsien opasteiden ja tietoliikennejärjestelmien asennus tarjouskilpailun tulos
Malatya Elazigin tienvarsien opasteiden ja tietoliikennejärjestelmien asennus tarjouskilpailun tulos

Malatya Elazığ tienvarressa olevien merkinanto- ja televiestintäjärjestelmien asennustarjous5 yritystä jätti tarjouksen Malatya-Elazığ-tienvarren signalointi- ja televiestintäjärjestelmien perustamista ja rakentamista varten. TCDD: n viidennen alueellisen hankintaviraston (TCDD) kustannukset olivat arviolta 2020 436031 29.636.442,10 TL numerolla 25/27.815.224,00 ja 23 XNUMX XNUMX NEBİOĞLU MADENCİLİK ENER ER SAN AŞ voitti tarjouksella XNUMX TL. Raja-arvoa alhaisempaan tarjouskilpailuun osallistui XNUMX yritystä.

Tarjous kattaa merkinanto- ja televiestintäjärjestelmän perustustyöt (Malatya - Elazığ -merkkijohto, kokonaislinja on noin 120 km). Työn kesto on 720 (seitsemänsataa kaksikymmentä) kalenteripäivää paikan toimituksesta.

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar