Liikevaihtotukimaksujen hakuprosessi aloitettu

Liikevaihdon menetysten tukimaksujen hakuprosessi on alkanut
Liikevaihdon menetysten tukimaksujen hakuprosessi on alkanut

Kauppaministeri Ruhsar Pekcan ilmoitti aloittaneensa hakemusprosessin elintarvike- ja juomapalveluihin erikoistuneille yrityksille maksettavien menetettyjen liikevaihtotukien maksamiseksi.Kommentoi elintarvike- ja juomapalvelutoimintaa harjoittaville yrityksille annettavaa tukea Twitter-tilinsä ministeri Pekcanilla; Pekcan sanoi: "Yrityksemme ovat ilmoittaneet aloittaneensa liikevaihtotappiotukien hakuprosessin yrityksille, jotka harjoittavat ruoka- ja juomapalvelutoimintaa ja joihin uuden tyyppinen koronavirusepidemia (Kovid-19) vaikuttaa epäsuotuisasti. aloittaa liikevaihdon menetyksiä tukevien hakemusten hakuprosessi 31. maaliskuuta - 23.59. voi tehdä läpi. " käytti ilmaisua.

Tukiperiaatteet määritettiin

"Presidentin päätös koronaviruksen puhkeamisen vuoksi elintarvike- ja juomapalvelutoimintaa harjoittavien yritysten liikevaihdon menetyksestä" julkaistiin virallisessa lehdessä 6. helmikuuta ja se tuli voimaan.

Kaupan ministeriö määritteli 17. helmikuuta julkaistun "Tiedonannon liikevaihdon menetys tukiohjelmasta ja toteutusperiaatteista yrityksille, jotka harjoittavat koronavirusepidemian vuoksi elintarvike- ja juomapalvelutoimintaa", menettelyt ja periaatteet tällaisen tuen tarjoamiseksi. .

Tiedonannossa selvitettiin ehdot, jotka koskevat tukiohjelman saamista, mihin segmenttiin se annetaan ja mitä prosessia henkilöiden tukemiseksi noudatetaan, hakemusten jättämistapa ja vastaväitteet.

Presidentin päätöksen ja tiedonannon mukaan liiketoiminta, joka aloitettiin ennen kalenterivuotta 2019 tai kalenterivuonna 2019 ja jolla on aktiivinen velvoite 27. tammikuuta 2021, kalenterivuoden 2019 liikevaihto on 3 miljoonaa TL ja alle, verrattuna kalenterivuoden 2020 liikevaihtoon. Elintarvike- ja juomateollisuudessa toimivien yritysten (joilla on NACE 50 -toimialaluokitus) vähennys vähintään 56 ja arvonlisäverovelvollisuus, niiden liikevaihto on alle 2 tuhatta liiraa ja enintään 40 tuhatta liiraa, jos vain 3 prosenttia liikevaihdon menetystuen määrästä maksetaan.

Aiemmin säädetyt tulotappiotukea ansaitsevat yritykset ja liikevaihtotuen menetys suoritetaan vähentämällä tulotappiotuki. Jos liikevaihtotappiotuki on suurempi kuin tulonmenetystuki, ylijäämä maksetaan edunsaajalle.

Liikevaihtotukihakemuksia voivat tehdä hakemuksen saaneiden yritysten lailliset edustajat käyttämällä palvelua nimellä "Liikevaihtotukihakemus" sähköisen hallinnon kautta tänään - keskiviikkona 31. maaliskuuta 2021 klo 23.59 asti.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset