Digitaalisten apteekkien huippukokouksen 2021 laskenta on alkanut

Digitaalisten apteekkien huippukokouksen lähtölaskenta on alkanut
Digitaalisten apteekkien huippukokouksen lähtölaskenta on alkanut

“Digital Pharmacy Summit 2021” järjestetään 25. – 27. Maaliskuuta 2021 yhteistyössä Izmirin apteekkihuoneen kanssa.Lausuman antaminen Digital Pharmacy Summit 2021 -järjestökomitean puolesta, Pharm. Hakan Gençosmanoğlu sanoi: "Tavoitteenamme on myötävaikuttaa ammattimme kehittämiseen, joka on yksi terveydenhuollon perusrakenteista. Keskitymme huippukokouksessamme kaikkiin lääketieteen ja ammatin osa-alueisiin. Tutkimme kehittyvää apteekkiammattia, sosiaaliterveyden alaa, nykyisiä muutoksia ja tulevaisuutta vapaassa ja itsenäisessä ympäristössä ottamalla huomioon myös sosiaaliset vastuut. Tietysti avaamme ammatilliset ongelmamme ja ratkaisuehdotuksemme keskusteluun. "Esitämme näkökulmamme, tavoitteemme, tietomme ja tieteemme kaikkien asianosaisten tietoisuuteen terveellä järjellä."

Gençosmanoğlu sanoi, että huippukokouksen tieteellisessä ohjelmassa on monia mielenkiintoisia aiheita. "Pandemia: Onko huumeidenhoitoa, pitäisikö meidän rokottaa? Masennus ja ahdistus; D-vitamiini: Mihin sitä käytetään, milloin se on hyödyllinen ja oikea annos? Yhteiset riskitekijät ja niiden hallinta Ihanteellisen painon saavuttaminen ja ylläpitäminen; Kuinka meidän pitäisi käyttää? "Järjestetään istuntoja sellaisten tutkijoiden esitysten kanssa, joilla on sananvaltaa alallaan"

Gençosmanoğlu totesi, että he ovat iloisia ja kunnia olla yhdessä farmaseuttien, tutkijoiden, johtajien ja edustajien kanssa terveyden, lääketieteen ja farmasian aloilla kaikissa vaiheissa ”Digitaalisten apteekkien huippukokouksessa 2021”. Huippukokous 2021 on vahva Hän lisäsi, että se toteutetaan sen infrastruktuurilla ja organisaatiolla.

Kaikki yksityiskohdat ja tieteellinen ohjelma aiheesta "Digital Pharmacy Summit 2021" digitaleczacilikzirvesi2021.org sijaitsee osoitteessa.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset