Karaismailoğlu osallistui Kırkdilim Tunnels T2 Tunnel Light Sight -seremoniaan

Karaismailoglu kirkdilim -tunnelit liittyivät t-tunnelin valonäkyvään
Karaismailoglu kirkdilim -tunnelit liittyivät t-tunnelin valonäkyvään

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu tuli Çorumiin useille vierailuille ja kokeille. Karaismailoğlu, joka vieraili Kırkdilimin tunnelin rakennustyömaalla ja sai tiedotuksen, osallistui Kırkdilim Tunnels T2 -tunnelin valonähtävyysseremoniaan.Ministeri Karaismailoğlu korosti Kırkdilimin risteyksessä T2-tunnelin valonäyttelypuheessa, että Kırkdilimin risteyshanke on projekti, joka vahvistaa edelleen Mustanmeren alueen Keski-Anatolian portin Çorumin asemaa.

Karaismailoğlu sanoi: "Olemme käyttäneet 2003 miljardia 5 miljoonaa liiraa Çorumin kuljetus- ja viestintäinfrastruktuuriin vuodesta 274 lähtien. Vaikka jaettuja teitä oli vain 2003 kilometriä vuonna 59, pidennimme jaetun tien pituuden 5 kertaa 356 kilometriin. Lisäsimme bitumisella kuumapinnoitetielle 406 km. Vuosina 2003–2020; Päätimme Samsun-Ankara-tien, pohjoisen Tetek-akselin, Çorum-Sungurlu-erotuksen Alaca Çorum-Yozgat -tiellä, Alacan sisäänkäynnin, İskilip-kaupunkilipun, İskilip-Çankırı-tien ja Saraydüzü-Kargı-tiet. "Yhdistimme Çorumin jaetuilla teillä Samsuniin, Kırıkkaleen, Amasyaan, Yozgatiin ja Sinopiin."

"Se muodostaa tärkeän osan Välimerelle ulottuvasta pohjois-etelä-akselista"

Ministeri Karaismailoğlu jatkoi puhettaan seuraavasti: Muistuttaen, että tänään on 2 valtatiehanketta, joiden hankekustannukset ovat 985 miljardia 12 miljoonaa.

”Yksi niistä on tietysti Kırkdilimin risteys, jossa olemme tällä hetkellä. Kırkdilim-risteys, joka sijaitsee Çorum-Lachin-tiellä, yhdistää Çorumin Osmancıkin, Dodurgan, Lachinin ja Kargın alueisiin, aloittaen samalla Sinopista ja saavuttaen Välimeren Boyabatin, Kargın, Osmancıkin, Çorumin, Yozgatin, Kayserin, Niğden kautta. tärkeä osa akselia. Se on todella tärkeä projekti Çorumille, joka on Mustanmeren alueen portti Keski-Anatoliaan. Tunnettu tosiasia on, että Lachinin ja Kırkdilimin välisellä vuoristoalueella sijaitsevan projektireitin toiminnassa on esiintynyt erilaisia ​​ongelmia maanvyörymien ja kallioperien kaltaisista syistä. "

"Matkat jyrkkien kallioiden ja kallioiden välillä Kırkdilimissä ovat menneisyyttä"

Ministeri Karaismaioğlu totesi, että projektissa, joka on suunniteltu 8,6 kilometrin pituiseksi jaetuksi tielle, on 2 tunnelia, joiden kokonaispituus on 4.099 × 3 metriä, 3 tasoristeystä ja 2 alikäytävää.

"Jos otetaan huomioon 4099 metriä kaksinkertainen putki, puhumme 8.2 kilometrin tunnelin pituudesta. Kırkdilimissä, joka on nimetty 1 mutkan mukaan reitillä T2-, T3- ja T40-tunneleilla, matkat, joista suurin osa on jyrkkien kallioiden ja kallioiden välillä, ovat menneisyyttä. 553 3 metriä pitkän T775-tunnelin kaivutyöt on saatu päätökseen ja viimeisissä betonityökaluissa on edistytty huomattavasti. Vasemman putken viimeinen päällystysbetonin valmistus on saatu päätökseen, oikeassa putkessa on edistytty 389 metriä. Edistystä on tapahtunut tukemalla 1 metrin kaivamista vasemmassa putkessa ja 563 metriä oikeassa putkessa 722 XNUMX metrin pituisessa TXNUMX-tunnelissa. "

"Projektin valmistuttua säästetään paljon polttoainetta ja aikaa"

Ministeri Karaismailoğlu ilmoitti, että he ovat saaneet valmiiksi kaivutyöt T157-tunnelissa, jonka pituus on 2 XNUMX metriä, ja lopullinen pinnoitustuotanto aloitetaan Sol-putkessa. Karaismailoğlu totesi, että nykyisellä reitillä matkustavien kansalaisten ja kuljettajien elämä ja omaisuus turvataan hankkeen valmistuttua, ja jatkoi:

”Projektin valmistuttua fyysiset ja geometriset standardit nousevat, tie voitetaan helposti ja saavutetaan huomattavia polttoainesäästöjä ja aikaa. Kırkdilim-tunnelin päässä näkyvä valo on erittäin mielekästä. Se ilmaisee, kuinka kirkas Çorumin tulevaisuus on tiellä vahvaan kehitykseen ja valoisampaan tulevaisuuteen kaikilla osa-alueilla. Projektin loppuun saattamisen ja monien muiden vaiheiden myötä tuomme Çorumin ansaitsemaansa elämänlaatuun. "

Ministeri Karaismailoğlu tekee myös havaintoja İskilip Junctionissa ja Hospital Crossroadissa Kırkdilim Tunnels T2 Tunnel Light Sight Ceremonian jälkeen. Karaismailoğlu vierailunsa aikana Çorumiin; Hän vierailee Çorumin osaston päällikön, Çorumin kuvernöörin, AK-puolueen Çorumin maakunnan presidenttikunnan ja Çorumin kunnan luona.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset