Kahramanmaraş Önsenin silta ja yhteys tie on tehty

Kahramanmaras onsen -silta- ja liitäntätietarjous tehtiin
Kahramanmaras onsen -silta- ja liitäntätietarjous tehtiin

Kahramanmaraşin pääkaupunkiseudun kunnan Önsenin silta ja yhteystie -hanke tarjottiin.Kahramanmaraşin pääkaupunkialueella toteutetaan uusi projekti liikenneinvestointien puitteissa. Tarjouskilpailu Onikişubatin alueelle rakennettavasta Önsen Bridge and Connection Road -hankkeesta pidettiin. Pääkaupunkiseudulla järjestetyssä tarjouskilpailussa mukana olleet yritykset siirtyivät paikalleen. Hankkeen puitteissa rakennetaan 210 metrin silta ja 4 kilometrin pituinen bulevardi.

Se helpottaa kuljetusta

Mitä tulee Önsenin silta- ja liitäntätarjouspyyntöön, jonka tiedeosasto teki: "Sillan ja yhdistystien rakentamisen myötä tie, jonka kokonaispituus on 22 kilometriä, lyhenee 12 kilometrillä. Hankkeen puitteissa rakennetaan 210 metrin silta ja 4 km: n yhdistävä tie. Kun urakoitsijayritys on määritetty, työ alkaa lyhyessä ajassa. Käytettiin sanoja ”hyvä kaupungillemme”.

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar