Hiilikuormitettu juna suistui raiteilta, 25 vaunua saapuu yhdessä Venäjälle

Venäjällä juna suistui raiteilta, vaunu pääsi toisiinsa
Venäjällä juna suistui raiteilta, vaunu pääsi toisiinsa

Hiilikuormattu juna, jossa oli noin 50 vaunua, suistui raiteilta Skovorodinskyn kaupungissa Amurin alueella Venäjällä. Onnettomuudessa 25 vaunua hiilikuormatulla junalla suistui raiteilta. Rautatiekuljetukset pysäytettiin onnettomuuspaikalla, joka palasi taistelukentälle.Vaikka onnettomuuteen ei liittynyt ihmishenkiä eikä loukkaantumisia, tapahtui aineellisia vahinkoja. Juna, jolla oli noin 25 tonnia lastia kummassakin vaunussa, osui toisiinsa keskivaunujen suistumisen seurauksena.

Rautatieliikenne alueella pysähtyi kokonaan onnettomuuden vuoksi. Vaunujen poistaminen rautatieltä on aloitettu. Alueviranomaiset totesivat, että junaliikennettä ei voitu tarjota pitkään aikaan, koska rautatie- ja sähkölinjat vahingoittuivat onnettomuuden jälkeen.

Mekaanikko ja rautatieliikenteen työntekijät eivät todenneet loukkaantuneen onnettomuudessa, ja Venäjän tutkintakomitean lausunnossa ilmoitettiin, että onnettomuudesta aloitettiin laajamittainen tutkimus.


sohbet

miten 1

  1. tddd deen valtuuskunta mennä selvittämään syy ..

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset