Turkcellin uuden sukupolven rekrytointiohjelma GNÇYTNK -sovellukset aloitettiin

Jos turkcellin on uusi sukupolvi, gncytnk-sovellukset ovat käynnistyneet.
Jos turkcellin on uusi sukupolvi, gncytnk-sovellukset ovat käynnistyneet.

Viestintä- ja teknologiateollisuuden johtajan Turkcellin uuden sukupolven rekrytointiohjelman GNÇYTNK: n kuudes lukukausi on alkanut.Kokonaisvaltaisena kokemusohjelmana valmistellussa ohjelmassa hakijoille, jotka suorittavat haku- ja arviointiprosessin, on mahdollisuus kokopäiväiseen työhön ja ottaa ensimmäiset askeleensa liike-elämässä Turkcellin kanssa.

Hakemukset uudelle kaudelle ovat alkaneet GNÇYTNK: ssä, joka on maailman ensimmäinen digitaalisen operaattorin Turkcellin innovatiivinen uusi tutkinnon suorittaneiden rekrytointiohjelma, jossa nuoret voivat työskennellä kokopäiväisesti. Tänä vuonna kuudetta kertaa järjestettävässä ohjelmassa nuoria odottaa prosessi päästä päähän ja suorittaa hakuvaiheet hauskasti.

GNÇYTNK-ohjelma, joka on herättänyt nuorten mielenkiintoa tähän päivään saakka; Turkcell pyrkii lisäämään kykyjä, jotka saavuttavat tuloksia luopumatta, pyrkivät unelmiinsa, ovat korkean teknologian taitoja ja voivat nopeasti sopeutua uusiin olosuhteisiin. Tämän vuoden ohjelmassa, joka aloitettiin iskulauseella "Jos etsit parasta tulevaisuudellesi, koska olet Turkcellin kanssa", nuoret ylittävät rajansa työympäristössä, joka mahdollistaa jatkuvan kehityksen ketterillä ja joustavilla toimintaperiaatteilla. GNÇYTNK, paitsi Turkcell, antaa myös merkittävän panoksen Turkin nuorisotyöllisyyteen. Sen tarkoituksena on muokata nuorten tulevaisuutta tarjoamillaan koulutus- ja kehitysmahdollisuuksilla.

Serhat Demir: Teimme yli tuhat Turkcellin nuorta viiden vuoden aikana

Turkki on yksi gnçytnk Locatedin kattavimmista rekrytointiohjelmista. Hän korosti, että he olivat erittäin iloisia ja ylpeitä voidessaan järjestää kuudennen tänä vuonna, Turkcell Law, varapääjohtaja sääntelystä ja henkilöstöresursseista Serhat Demir, "GNÇYTNK-ohjelman ansiosta työllistämme nuoria ihmisiä lähes viisitoista vuotta. nuoria lahjakkuuksia, jotka muokkaavat Turkin tulevaisuutta, Turkcell Ohjelma lisää sivustoa. Turkcellina uskomme maamme voimaan ja tulevaisuuteen. Koska Turkin Turkcell ei investoi vain tekniikkaan; Panostamme myös Turkin nuortemme tulevaisuuteen. Turkcellina pyrimme jatkamaan tätä ainutlaatuista ohjelmaa kehittämällä sitä edelleen monien vuosien ajan. "Määritämme GNÇYTNK-ohjelman alustaksi, jossa nuoret saavat koulutusta eri aloilla ja saavat mahdollisuuden kehittyä itseään tapaamalla Turkcellin ihmisiä sen sijaan, että pitäisivät sitä valintaprosessina."

Koko prosessi tapahtuu verkossa

GNÇYTNK-ohjelmaan; Vanhemmat perustutkinto-, jatko- tai tohtorikoulutettavat, vastavalmistuneet tai enintään kahden vuoden kokemusta omaavat ehdokkaat, syntyneet vuonna 1994 ja sen jälkeen http://www.turkcell.com.tr/gncytnk He voivat hakea sivulta. Ohjelman hakuaika on maanantai 1. maaliskuuta 2021.

Ehdokkaat hakuvaiheissa; He käyvät läpi erilaisia ​​vaiheita, kuten pelillisen yleisen kyvyn, englannin kieliopin mittaamisen, henkilökohtaiset ja osastohaastattelut, joita he kokevat verkossa, ja heidät otetaan mukaan myös tapaustutkimuksiin ja kilpailukirjallisuuteen, joka on räätälöity kiinnostuneelle osastolle.

GNÇYTNK-ehdokkaat hakuprosessin aikana, jonka tavoitteena on oppia hauskanpidon aikana; He myötävaikuttavat myös henkilökohtaiseen kehitykseen tekoälysovellusten ja akatemian koulutuksen avulla. GNCYTNK: lla, joka valitaan ehdokkaista, jotka ovat läpäisseet kaikki vaiheet, on mahdollisuus työskennellä monissa eri yksiköissä teknologiasta ja verkonhallinnasta digitaalisiin palveluihin, myyntiin ja markkinointiin toimitusketjuun, henkilöstöresursseihin ja lakiin sekä rahoitukseen Turkcellissä.

Lisäksi ehdokkaat, jotka osallistuvat tämän vuoden GNCYTNK-ohjelmaan ja suosivat kyberturvallisuuskenttää, otetaan mukaan myös kyberturvallisuusleiriin, ja heillä on mahdollisuus saada vahva koulutus leirin parhailta ammattilaisilta. Tämän leirin aikana ehdokkaat; He osallistuvat Ddos Attack -tyyppien, tietoturvan ja haittaohjelmien, pääsyverkkojen ja verkkoturvallisuuden, kyberuhkien älykkyyden, tapahtumien torjunnan ja uhkien metsästyksen, digitaalisen rikosteknisen alan, palomuurin, salauksen sekä identiteetin ja roolien hallinnan koulutukseen. Kyberleirin menestyksekkäästi suorittaneet ehdokkaat voivat työskennellä kokopäiväisesti kokeneiden kyberturvallisuusasiantuntijoiden kanssa ja lisätä kokemustaan ​​ja tietämystään.

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar