Hayrabolu Stream -sillan rakennustyöt aloitettiin

Hayrabolu-virran sillan rakentaminen aloitettiin
Hayrabolu-virran sillan rakentaminen aloitettiin

Hayrabolu Stream -sillan rakentamisen Hayrabolu-alueelle on aloittanut Tekirdağin pääkaupunkikunta, joka on pitänyt erittäin tärkeänä tienrakennus- ja korjaustöitä koko maakunnassa sen perustamisesta vuonna 2014 lähtien.500 vuoden virtausnopeuksien pohjalta valmistettu sillaprojekti on 32 metriä pitkä ja sillan alustan leveys 11 metriä. Yksisuuntainen silta koostuu kahdesta sivulaitasta ja 11 palkista. Sidokset lepäävät päällekkäin. Hacısungurin ja Soylun naapurustojen väliin aloitetun sillan rakennusaika on 90 päivää.

Tekirdağin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Kadir Albayrak lausui aiheesta: "Tekirdağin pääkaupunkiseudun kunniaksi jatkamme tie-, sillanrakennus- ja korjaustöitä hidastumatta toimintaohjelman 2021 puitteissa. Toivotan Hayrabolu Stream -sillalta olevan hyötyä jo kaikille kansalaisillemme. " sanoi.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset