Haydarpaşan rautatieaseman kunnostustyö on päättynyt

Haydarpasha garin palautustyö on päättynyt
Haydarpasha garin palautustyö on päättynyt

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu meni tänään Istanbuliin ja teki tutkimuksia historialliselle Haydarpaşan rautatieasemalle, joka on ollut kunnostustöitä jonkin aikaa. Ministeri Karaismailoğlu, joka antoi tärkeitä lausuntoja lehdistön jäsenille, totesi suorittaneensa erittäin huolellisen ja pätevän kunnostustyön Haydarpaşan rautatieasemalla.

"Teemme erittäin huolellista ja pätevää kunnostustyötä Haydarpaşan rautatieasemalla"Sadan vuoden ajan Istanbulin rautatiet Anatolian kanssa, Bagdadin ja Hejazin alueen yhdistävä Haydarpaşan rautatieasema, vain ministeri Karaismailoğlu, joka totesi, että historiallisesti arvokas ei ole koko Turkki Istanbulin historian kannalta, hän sanoi seuraavat:

"2.. Haydarpaşan rautatieasema, jonka rakentaminen alkoi 30. toukokuuta 1906 Abdülhamitin hallituskaudella, valmistui ja otettiin käyttöön 19. toukokuuta 1908. Kuitenkin vuonna 1979, kun Romanian öljykäyttöinen Independenta-niminen säiliöalus kulki Bosporinsalmen läpi; Haydarpaşan aseman läheisyydessä räjähtävässä onnettomuudessa 43 aluksen miehistön jäsentä kuoli ja aiheutti suuren palo- ja ympäristökatastrofin, joka kesti 27 päivää, Haydarpaşan aseman ikkunat ja historialliset värilliset lasit hajotettiin. Valitettavasti, kuten tiedätte, 28. marraskuuta 2010 syttyneen tulipalon takia Haydarpaşan rautatieasemamme katto romahti, neljäs kerros muuttui täysin käyttökelvottomaksi ja rakennus vahingoittui vakavasti. "

"Meillä on ollut tärkeä tehtävä saada uutta tietoa Istanbulin historiasta"

Ministeri Karaismailoğlu, joka ilmoitti aloittaneensa täydelliset kunnostus- ja kunnostustyöt palauttaakseen Haydarpaşan rautatieaseman vanhan kauneuden alkuperäisen mukaisesti ja vahvistaakseen sitä mahdollista maanjäristystä vastaan, jatkoi lausuntojaan seuraavasti:

- Olemme edistyneet merkittävästi työn puitteissa, joka jatkuu kahdessa vaiheessa muistolautakunnan hyväksynnällä. Hallituksen ja Istanbulin arkeologisten museoiden pääosaston luvalla; Aloitimme Haydarpaşan asemarakennuksen, joka on 1. vaihe, täydelliset kunnostustyöt 7. joulukuuta 2015. Saimme alustavan hyväksynnän päätökseen 15. helmikuuta 2019. Aloitimme 11. toukokuuta 2018 Haydarpaşan asemarakennuksen ja ulkorakennuksen toisen vaiheen kunnostamisen. "

”Kuten näette, olemme lähestymässä työmme loppua. Istanbul on kuitenkin muinainen kaupunki. Ministeriömme toteuttaman Marmaray-projektin puitteissa tehtyjen kaivausten aikana saavutimme neoliittisen kerroksen, joka vie kaupungin historian noin 8 vuoteen. Olemme olleet tärkeässä asemassa saadessamme uutta tietoa Istanbulin historiasta. Samanlainen tilanne koettiin kiskojen parantamisessa Haydarpaşan aseman alustoilla. Tutkimusten aikana historialliset rakennukset, joiden uskotaan kuuluvan muinaiseen Khalkedonin kaupunkiin (Kalkedon), tulivat esiin. "

"Historia Haydarpasan rautatieaseman alue ArcheoPark & ​​Station Complexin suunnittelukonsepti on ensimmäinen Turkissa ja maailmassa"

Ministeri Karaismailoğlu totesi, että ottomaanien, roomalaisten, varhaisen ja myöhäisen Bysantin ajan rakennusten perustukset kohtasivat Istanbulin arkeologisen museon kaivauksissa laiturilla ja sen ympäristössä, ja totesi, että tällaiset tilanteet voivat luonnollisesti aiheuttaa ei-toivottuja viivästyksiä projekteissa.

Karaismailoğlu sanoi: "Emme kuitenkaan voineet pysyä välinpitämättöminä näitä arvoja kohtaan, jotka ovat ihmiskunnan yhteinen perintö. Otimme myös yhteyttä asianomaisiin laitoksiin ja työskentelimme yhdessä. Työmme jatkuu kulttuuri- ja matkailuministeriön kanssa. Jaamme esiin tulleet historialliset arvot kansalle ja koko maailmalle mahdollisimman pian. Tässä yhteydessä meillä on uusi tutkimus ", hän sanoi.

Päivämäärä Haydarpasan rautatieaseman alue Archaeopark & ​​Station Monimutkainen suunnittelukonsepti Turkin kanssa ja yksi ensimmäisistä olisi ministerien Karaismailoğlu siirto maailmassa ", valaisee Istanbulin historiaa, ArkeoParkista tulee tärkeä taivutuspiste historiallinen matkailu. Haydarpaşan rautatieasema jatkaa osittain rautatieliikennettä uudella kasvollaan, kuten aiemmin, kun kunnostus-, museo- ja arkeopuistotyöt valmistuvat.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset