Euroopan toiseksi suurin telakka tulee olemaan Aliağassa

Euroopan toiseksi suurin telakka tulee olemaan Aliaga
Euroopan toiseksi suurin telakka tulee olemaan Aliaga

Aliağassa aloitettu ja alle kolmessa vuodessa valmistuva Çaltılıderen jahti- ja venetehdasprojekti on yksi alueen talouden liikkeellepanevista voimista. Yacht-telakka, joka valmistuu 3 miljoonan euron investoinnilla Izmirin Aliağan alueelle, vaikuttaa merkittävästi alueen talouteen.



Tutkimusten "Yacht-rakennustyömaiden määrittäminen Egeanmeren alueella" ja "Nykyisten telakoiden nykyaikaistaminen ja kehittäminen, uusien telakka-alueiden määrittäminen ja sellaisten tilojen perustaminen, jotka kokoavat yhteen hajallaan olevat veneiden ja jahtien tuotantopaikat" Turkin tasavallan liikenneministeriön merenkulkusihteeristö; Aliağan alueella, Çaltılıderen kylässä, Hacı Ahmetin lahdella, on määritelty 1.200 dekadin pinta-ala jahtirakennukseksi ja telakan alueeksi. Määritettyyn huvivenerakennukseen ja laiturialueeseen liittyvät 1/5000 ja 1/1000 kaavoitussuunnitelmat hyväksyttiin ja käyttöoikeussopimus allekirjoitettiin ja täyttöprosessi aloitettiin tässä yhteydessä tehdyn tarjouksen tuloksena.

YATEK perustettiin mihin tarkoitukseen?

Yacht- ja veneidenvalmistajien kollektiivisen työpaikkojen rakennusosuuskunnan, jonka lyhyt nimi on YATEK, päätarkoitus on tuoda yhteen teollisuusalueilla ja eri puolilla, merenrantaa, toimivat veneiden ja veneiden valmistajat tuotannon tehostamiseksi. ja varmistaa, että kilpailuprojektina on tarjota suuri valuuttavirta maallemme.

Kolmen vuoden kuluessa valmistuvan projektin investointikustannukset: 150 miljoonaa euroa, projektin pinta-ala: 1.200.000 2 86 m15.000. Rakennetaan XNUMX työpajaa ja työllistää arviolta XNUMX XNUMX ihmistä.

Caltilidere-veneiden ja veneiden valmistuslaitos
Caltilidere-veneiden ja veneiden valmistuslaitos

Tarjotaan projektin puitteissa paikallisten ihmisten palvelemiseen; veneen kiinnityspaikka, jalkapallokenttä, leikkikentät ja moskeija rakennetaan.

Savuhormittomassa hankkeessa, jonka ympäristövahingot on vähennetty nollaan, käytetään rakennusmateriaaleja, jotka eivät vahingoita ympäristöä, ja perustetaan jätteiden erottelulaitos.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset