Litiumpariston käyttöikä on ensimmäinen sähköbussi Samsunissa Turkissa

Sähköbussit ovat tulossa Samsuniin
Sähköbussit ovat tulossa Samsuniin

Samsunin metropolin kaupunginjohtaja Mustafa Demir kertoi, että lähipäivinä järjestetään tarjous sähköbussista, joka tunnetaan taloudellisista säästöistään ja ympäristöystävällisyydestään.Pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja pormestari Mustafa Demir, joka tuli yhdessä liikemiehien kanssa Kauppakamarin johdolla Monikäyttösalissa pidettyyn City Meeting -ohjelmaan ja vaihtoi ajatuksia meneillään olevista projekteista ja investoinneista, sanoi: kohdassa, jossa jokainen Samsunissa asuva henkilö on vieressä. Olemme avoimia kaikkien Samsunia koskeville ehdotuksille ja suosituksille. Olemme täällä kuuntelemaan sinua tänään. Työskentelemme yhdessä henkilökohtaisten pyyntöjesi suhteen. Mihin voimme osallistua, olemme aina kanssasi. Tuesi on erittäin tärkeää meille ja sinulle ", hän sanoi.

ONGELMAN PYSÄKÖINTI PÄÄTTYY TÄYSIN

Pormestari Demir totesi aloittaneensa keskustan pysäköintialueongelman ratkaisemisen, "Menemme askel askeleelta. Olemme ratkaisseet melkein kaiken ongelman tulevalla kaudella. Rakentamalla tienristeyksiä ja bulevardeja, me ratkaisemme Samsunin pysäköintiongelman kokonaan. Suunnittelemme Atatürk Boulevardin, İsmet İnönü Boulevardin, 100.Yıl Boulevardin ja Recep Tayyip Erdoğan Boulevardin mukautuvien risteys- ja bulevardikunnostustöiden puitteissa. Esittelemme sovelluksia, jotka saattavat pysäköinnin tien varrelle. Teemme yhteistyötä ASELSANin kanssa. "Iskemme kaikki ongelmat skalpellilla, kun vesi virtaa joessa."

SÄHKÖBUSSIT TULEVAT ELÄÄN

Sähköbusseille tarjotaan lähipäivinä ilmaista puheenjohtaja Mustafa Demir, "Catalcam lentokentältä ja lentokentälle ensimmäistä kertaa Taflan litiumparistokäyttöisellä sähköbussilla Samsunissa Turkissa aikoo toteuttaa. Yksi linja. Linja-autoja tulee olemaan 10 ja laitamme niistä viisi linjaa. Sähköbussit ovat kotimaista tuotantoa. Sen paristot valmistetaan vain ulkona. Mutta akku lähipäivinä se valmistetaan Turkissa. Aselsan tekee meille erityisen suunnittelun. Ensinnäkin levitämme Çatalçam -Taflanin ja lentokentän välillä ja sitten koko kaupunkiin.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset