Energiansiirtolinja Şarkışin ja Votorantim-kilpailun välillä

Energiansiirtolinjan rakentaminen sarkiksen ja votorantimin välillä
Energiansiirtolinjan rakentaminen sarkiksen ja votorantimin välillä

Tarjous Songin ja Votorantimin välisestä energiansiirtolinjasta energian tarjoamiseksi Bedirli TM: lle ja Sarıdemir TM: lle2020 yritystä jätti tarjouksen Turkin valtion Votorantimin, Badirli TM: n ja Sarıdemir TM: n välisen energiansiirtolinjan rakentamisesta, joka toimittaa energiaa Bedirli TM: lle ja Sarıdemir TM: lle, arvioidut KIK-kustannukset numerolla 483464/30.953.230,36. Rautateiden hallinto (TCDD) ja 11. AVRASYA ENERJİ İNŞAAT TURİZM ve TİC AŞ voitti tarjouksella 23.735.000,00 TL. Kaksi tarjouskilpailuun osallistunutta yritystä jätti tarjouksen alle raja-arvon.

Tarjous kattaa 62,51 Km: n 154 kV: n yhden piirin 1272 MCM -energiansiirtolinjan rakentamisen. Työn kesto on 290 (kaksisataa yhdeksänkymmentä) kalenteripäivää paikan toimituksesta.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset