Aprilia RS 660 Pre-Sales Output Turkissa

aprilia rs ilmestyi myyntiin Turkissa
aprilia rs ilmestyi myyntiin Turkissa

Aprilia toi markkinoille RS 660 -mallin, joka on tuotemerkin uuden aikakauden symboli sen tekniikoilla, uuden sukupolven moottorilla ja ainutlaatuisella suunnittelukielellä.Suunniteltu vastaamaan mukavasti sekä päivittäiseen käyttöön että radan käyttöön, RS 660 tarjoaa erittäin kevyen rakenteen vain 183 kg painolla. Aprilia RS 5, jossa on 660 erilaista ajotilaa, kolme päivittäiseen käyttöön ja kaksi radan käyttöön, herättää huomiota ensi silmäyksellä jännittävällä suunnittelukielellään ja erinomaisella elektronisella tekniikallaan. Ottamalla voiman uudesta 100 hv: n 660 cm660: n kaksoissylinterimoottorista, jota käytetään tuotemerkin tulevissa malleissa, RS 10.500 tuottaa 100 hv 8.500 67 r / min ja 139 Nm vääntömomentilla 900 r / min. RS 660, jota tarjotaan maassamme ennakkomyyntiin hintaan XNUMX tuhatta XNUMX TL, täydentää nuorta ja dynaamista luonnettaan Acid Gold -värillä.

Aprilia esitteli RS 660: n, moottoripyöräsarjansa ensimmäisen jäsenen, joka vastaa uuden sukupolven moottoripyöräkäyttäjien vaatimuksiin hauskasta, helposta käsittelystä ja tyydyttävästä suorituskyvystä. Uudella 100 hv: n 660 cm660: n rinnakkaisella kaksisylinterisellä moottorilla varustettu Aprilia RS 660 kiinnittää huomiota jännittävällä suunnittelukielellään ja edistyneellä tekniikallaan. Täydellisen voiman ja painon tasapainon ansiosta RS 660 tuo yhteen perinteet ja tulevaisuuden tuomalla urheilullisuuden käsitteen uudelle tasolle. Helppokäyttöisyytensä ansiosta RS 660 soveltuu tienkäyttöön ja tukee jännittäviä ratakokemuksia tarvittaessa. Tarjoamalla nämä ominaisuudet kaikkien saataville, RS 139 tuo uuden hengenvetoon moottoripyörämaailmaan erityisen erikoiskonseptin, joka ilmentää Aprilian arvoja ja on ainutlaatuinen väristä muotoiluun ja tekniikkaan. RS 900, jota tarjotaan maassamme ennakkomyyntiin hintaan 660 tuhatta XNUMX TL, täydentää nuorta ja dynaamista luonnettaan Acid Gold -värillä.

 

Aprilian kilpailukokemukset siirtyivät RS 660: een

Ensimmäistä kertaa tässä luokassa RS 660 sisältää Aprilian kilpa-kokemuksesta saadut ylivertaiset tekniset ominaisuudet ja tuo nämä tekniikat katukäyttöön, mikä lisää ajonautintoa. Yksi avaimista ylivoimaiselle ajonautinnolle on kevyt rakenne. RS 660 tarjoaa erittäin kevyen rakenteen, jonka paino on vain 183 kg. Kehittyneet APRC-elektroniset ajoavustinjärjestelmät täydentävät tämän rakenteen. Aprilia RS 660 erottuu myös silmiinpistävällä muotoilullaan ja antaa käsityksen tulevien Aprilia-urheilupyörien ulkoasusta. Kolminkertainen LED-ajovaloryhmä, joka koostuu kahdesta pääajovalosta ja päiväajovaloista, näyttää tyypilliseltä. Päiväajovaloihin integroidut suuntavalot vaikuttavat nenän muotoiluun näyttämään pienemmältä. Valoanturin ansiosta se sytyttää ajovalot automaattisesti, kun ympäristö on pimeää, ja nelisumuvalot syttyvät automaattisesti paniikkijarrun yhteydessä. Kulmavalaistus puolestaan ​​lisää ajoturvallisuutta tarjoamalla asianomaisen sivun paremman valaistuksen käännösten aikana.

Varustettu kaksinkertaisilla rakeilla integroiduilla aerodynaamisilla ratkaisuilla, RS 660 osoittaa myös, kuinka tärkeää Aprilia on antanut aerodynaamiselle tutkimukselle tällä innovatiivisella sovelluksella. Kaksiulotteinen pintasovellus, erittäin herkän teoksen tuote, yhdistää muotoilun ja toiminnallisuuden. Ratkaisun tehokkuus analysoitiin CFD (Computerised Flow Dynamics) -ohjelmistolla, testattiin sitten tuulitunnelissa ja lopulta vahvistettiin todellisilla ajokokeilla sekä tie- että rataympäristössä. Kyseinen tekniikka siirrettiin kilpailun maailmasta. Rungon rakeella on kaksi tehtävää. Yhtäältä rake optimoi ajonvakauden suurilla nopeuksilla ohjaamalla moottorista ja jäähdyttimestä tulevaa kuumaa ilmaa lisäämällä kuljettajan mukavuutta.

Ajoasento soveltuu sekä päivittäiseen käyttöön että raiteille

Erittäin ergonomisen rakenteensa tarjoava Aprilia RS 660: n ajoasento sopii päivittäiseen käyttöön ja urheilullisuuteen. Kuljettaja, joka hallitsee ajamista kaikin puolin, voi myös kokea mukavan ajon, koska hänen ei tarvitse seistä liioiteltuja ryhmiä. Näin ollen RS 660 tukee parhaiten erilaisia ​​käyttötarkoituksia, mukaan lukien päivittäinen käyttö, pitkät matkat ja radat. Istuimessa on erittäin mukava ja mukava pehmuste. Istuimen sivut ovat kapenevat jalkakontaktin ja ohjaamisen helpottamiseksi. Suurikokoisen istuintyynyn muotoilu on otettu V4-perheestä. Vaihtoehtoisesti yksipaikkainen jono voi olla edullinen. Pakoputkien asettaminen moottorin alle tarjoaa enemmän tilaa matkustajien jalkatuille. Vaikka 15 litran polttoainesäiliö on integroitu runkoon kehon suojaamiseksi, se antaa kuljettajan myös omaksua moottoripyörän ergonomisella muotoilullaan. Aprilia-urheilumallien perinteiden mukaisesti RS 660: n varusteet, kuten peilit, matkustajan jalkatuet ja rekisterikilven pidikkeet, on suunniteltu poistettaviksi nopeasti ja käytännöllisesti.

RS 660 jatkaa tuotemerkin perinnettä valettu alumiinirunko ja kääntövarsi ja johtaa edelleen moottoripyörämaailmaa. Luurangon mitat tukevat erinomaista ajodynamiikkaa ja ketteryyttä. 1.370 mm: n akselivälin ja ohjaustangon 24,1 ° kulman ansiosta RS 660 asettaa luokkansa standardit tarjoamalla erinomaiset hallintaominaisuudet ja erittäin tasapainoisen ajon. Runko koostuu ohjauspään alueesta ja kahdesta takapuolelta ruuvatusta sivupalkista. Käyttämällä moottoria kantajaelementtinä saadaan kompakti, kevyt mutta tukeva rakenne. Kääntövarsi on suunnattu suoraan moottoriin, jotta alustasta tulee vielä kevyempi ja jäykempi. Tyypillinen tekninen valinta Aprilia RS: lle, se tarjoaa yksilohkoisen rakenteen ja optimaaliseen pitoon tarvittavan pituuden. Säädettävä iskunvaimennin, joka on asennettu erityisellä tekniikalla, auttaa vähentämään painoa, koska lisäliitäntöjä ei tarvita.

Laadukkaat jarrut ja renkaat lisäävät hauskaa

Aprilia-suunnittelijat huolehtivat ohjaustangon pinta-alasta suunnitellessaan alustaa antamaan tarvittavan jäykkyyden sekä tie- että ratakäyttöön pitäen kääntösäteen hyvin alhaisena, mikä helpottaa päivittäistä ajoa. Tässä yhteydessä alustan täydentää 41 mm: n Kayaba-käänteinen haarukka. Brembon allekirjoittama jarrujärjestelmä on aktivoitu tukemaan urheilullisia ja suorituskykyisiä ajoa. Pari halkaisijaltaan 320 mm: n teräslevysäteistä ja ohjaustangossa oleva säteittäinen pääsylinteri tarjoavat myös turvallisen etäisyyden korkean suorituskyvyn matkoille. Lisäksi Pirelli Diablo Rosso Corsa II -tehokkaat renkaat koossa 120/70 ZR 17 edessä ja 180/55 ZR 17 takana takaavat turvallisen ja hauskan ajamisen sekä radalla että radalla. Tehokkaan moottorinsa, erinomaisen ajettavuutensa, ketteryytensä ja kompaktin rakenteensa ansiosta RS 660 tarjoaa jännittävän ja nautinnollisen ajokokemuksen etenkin mutkaisilla teillä ja radoilla.

 

Uuden sukupolven moottoria käytetään tulevissa malleissa

Aprilia RS 660 paljastaa myös täysin uuden moottorin, 100 cm660: n rinnakkaisen Twin-moottorin, 660 hv. Tämä moottori, jota käytetään moottoripyörissä, joita Aprilia myy tulevana ajanjaksona, on peräisin 1100 cm4: n rinnakkaisesta kaksoissylinterimoottorista 5 cmXNUMX VXNUMX. Nykyaikaisen tekniikan siunauksista hyötyvä uuden sukupolven moottori kiinnittää huomionsa kompakteilla mitoillaan ja sekoittaa samalla Euro XNUMX -normin. Tämä arkkitehtuuri on edullinen kompaktille ja kevyelle rakenteelle. Pienennetyn leveyden ja pituuden omaava moottori tarjoaa suunnitteluvapauden moottorin sivuelementtien, kuten imusarjan tai pakojärjestelmän, järjestämiseen. Paitsi että moottori ottaa sähköntuotantotehtävän, se tukee myös alustaa kantajaelementtinä. Tässä rakenteessa keinu on kiinnitetty myös moottoriin. Eteenpäin kalteva kokoonpano tarjoaa kuljettajalle enemmän mukavuutta suuremman lämmönohjauksen ansiosta ja antaa suunnittelijoille enemmän vapautta käyttää tilaa. Kaksinkertaisten seinämien runkoelementtien avulla ylivoimainen jäähdytys on tarkoitettu nopeuttamaan sen läpi kulkevia ilmavirtauksia. Yksiosainen ja pitkä pakosarja on suunniteltu maksimoimaan tehokkuus ja helpottamaan kaasun virtausta. Sen lisäksi pakojärjestelmä on sijoitettu moottorin alle painon jakautumisen parantamiseksi ja painopisteen laskemiseksi.

Uusi Aprilia-kaksisylinterinen moottori sisältää RSV4: ssä käytetyn erittäin edistyneen moottoritekniikan. Tällä tavoin se erottuu korkealla suorituskyvyllä ja korkealla hyötysuhteella. Kaikki sylinterinkansi, palotilat, kanavat, sylinterit ja männät siirrettiin V4: stä. Vastaavasti, samoin kuin 1.078 cm4: n V81-moottori, sen halkaisija on 63,9 mm ja iskun arvo XNUMX mm. Sovellettu tekninen arkkitehtuuri tuo mukanaan suuret männänopeudet sen tilavuuteen verrattuna. Näin ollen komponentit, kuten valetut osat tai muotit, suunniteltiin suurelta osin uudelleen. Jotta pienennettäisiin moottorin kokoa ja saavutettaisiin jäykempi rakenne, kampi jaettiin vaakasuoraan uuteen moottoriin, kun taas sylinterit integroitiin ylempään kampikammioon. Kampiakseli tasapainottaa sylinterit sisäisen kitkan minimoimiseksi männän työntövoiman aikana. Neliventtiilimoottorin kahta nokka-akselia sylinteriä kohden käyttää sivuketju. Mekaanisesti toimivassa märässä monilevykytkimessä on integroitu tuki- ja kytkinjärjestelmä.

Se tuottaa 10.500 hv tehoa 100 8.500 r / min ja 67 Nm vääntöä XNUMX XNUMX r / min

Märän öljypohjan voiteluratkaisu, jota käytetään tarjoamaan optimaaliset voiteluolosuhteet kaikissa ajo-olosuhteissa, olipa kyse sitten kallistuksesta, kiihdytyksestä tai jarrutuksesta, sisältää alaspäin ulkonevan öljypannun, joka on valmistettu imuaukon ympärille. Verrattuna paljon suuremman tilavuuden kaksisylinterisiin moottoreihin rinnakkainen kaksisylinterinen moottori tarjoaa erittäin vaikuttavan suorituskyvyn. Moottori, jossa katkaisija aktivoidaan nopeudella 11.500 10.500 rpm, tuottaa 100 hv tehoa 8.500 67 rpm ja 80 Nm vääntömomenttia 4.000 rpm. Moottori tuottaa 90 prosenttia suurimmasta vääntömomentista 6.250 r / min, mutta silti 660 prosenttia suurimmasta vääntömomentista 95 270 r / min. RS 270 on saatavana myös 48 hv: n versiona aloittelijoille tai ei niin kokeneille ratsastajille. Moottori pyrki myös saavuttamaan V-Twin -sylinterimoottorin ominaispiirteet sekä suorituskyvyn ja keveyden. Tätä tarkoitusta varten venttiilin ajoitus 4 °: n kiertotangoilla oli edullinen. Epäsymmetrinen palaminen ja XNUMX ° tasapainotus johtavat epäsäännöllisiin purskeisiin, jotka toimivat ja kuulostavat V-Twiniltä. Tämän tyyppinen kokoonpano auttaa tasapainottamaan helposti muuttuvia voimia ensimmäisessä ja toisessa rivissä yhdellä tasapainotusakselilla. Ruiskutusjärjestelmässä on kaksi halkaisijaltaan XNUMX mm: n kaasukappaletta, joiden imukanavat ovat eri pituisia, optimoimaan keski- ja korkeat kierrokset. Uuden moottorin suorituskyvyn takaavat elektroniset ratkaisut, jotka on siirretty Aprilia VXNUMX: ltä. Näitä ovat monikartoitettu Ride-by-Wire ja elektroninen kaasuvipu, jotka tarjoavat tasaisen ja vilkkaan kiihdytystehon matalilla kierroksilla ja optimaalisen kulutusarvon.

 

Aprilia tekee jälleen eron sähköisillä tekniikoillaan

Aprilia RS 660 erottuu myös edistyneeseen suorituskykyyn ja turvallisuuteen tähtäävillä elektronisilla järjestelmillä. RS 660 erottuu luokkansa kattavimmaksi elektroniseksi malliksi, ja se voi jopa ylittää joitain superbike-liigan superurheilumalleja. RS 660 on varustettu kuuden akselin hitausalustalla, joka tunnistaa moottoripyörän sijainnin tielle integroitujen kiihtyvyysmittarien ja gyroskooppien ansiosta. Järjestelmä tallentaa ja käsittelee kuljettajan tulot ja lähettää tiedot ohjausyksikköön, joka puuttuu ohjausparametreihin. RS 660 tarjoaa seuraavat elektroniset ratkaisut suorituskyvyn tukemiseksi, ajoturvallisuuden parantamiseksi ja jännittäväksi:

  • ATC (Aprilian luistonesto): Säädettävä luistonesto, jolle on ominaista ohut ja suorituskykyinen toimintalogiikka.
  • AWC (Aprilia Wheelie Control: Säädettävä pyöränohjausjärjestelmä.
  • ACC (Aprilia-vakionopeudensäädin): Järjestelmä, joka ylläpitää asetettua nopeutta käyttämättä kaasukahvaa.
  • AQS (Aprilia Quick Shift): Elektroninen vaihdelaatikko, joka mahdollistaa nopean vaihteen vaihdon ilman kaasua tai kytkintä. Se on myös varustettu alasvaihtotoiminnolla, joka sallii vaihdon koskettamatta kytkintä. Alkuperäisinä lisävarusteina tarjotun ohjelmiston ansiosta vaihdelaatikko voidaan säätää radan käyttöä varten ilman osien vaihtamista.
  • AEB (Aprilia-moottorijarru: Säädettävä moottorin jarrujen hallintajärjestelmä hidastusta varten.
  • AEM Aprilia -moottorikartta): Kartoituksessa on erilaisia ​​muotoja muuttaa moottorin ominaisuuksia ja tapaa, jolla se tuottaa moottorin tehoa.

Kolme normaalia ajotilaa ja kaksi raidetilaa ovat jännittäviä

Aprilia RS 660 on myös varustettu edistyksellisellä monikartallisella ABS-kaarrella, joka varmistaa maksimaalisen turvallisuuden tiellä uhraamatta urheilullista suorituskykyä. Erittäin kevyt ja kompakti järjestelmä; Se hallitsee jarrujärjestelmää optimoidun jarrutustehon ja vakauden ansiosta erityisen algoritmin ansiosta, joka valvoo jatkuvasti erilaisia ​​parametreja, kuten sivukiihtyvyyttä, etujarruvipuun kohdistuvaa painetta, kaltevia kulmia, kaltevuutta ja kallistusta. Aprilia tarjoaa viisi erilaista ajotilaa paitsi maksimoimaan ajokokemuksen erilaisissa ajo-olosuhteissa myös tarjoamaan helpomman ajon. Kuljettajasta; Parhaan mahdollisen luistonesto, pyöränhallinta, moottorijarru, ABS ja muut säädettävät parametrit saadaan automaattisesti valitsemalla vain heidän tarpeisiinsa sopiva ajotila. Tieliikenteessä on kolme ajotapaa, nimittäin "Casual" keskimääräisiä päivittäisiä ajoa varten, kuten työmatka, "Dynamic", joka on hieman urheilullisempi päivittäisessä käytössä, ja "Personal", joka mahdollistaa elektronisen ohjauksen personoinnin. Sen lisäksi on olemassa kaksi muuta ajotilaa, jotka on suunniteltu radan käyttöön. "Haaste" tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää RS 660: n kaikki mahdollisuudet radan käytössä. Time Attack antaa kokeneelle ratsastajalle mahdollisuuden muuttaa sähköistä asetusta kokonaan. Elektronisia asetuksia hallitaan helposti nelipainikkeisella ohjauksella vasemmanpuoleisessa sähkökytkinlohkossa, jossa on hallintalaitteet myös vakionopeuden ja luistonesto-järjestelmien hallitsemiseksi. Painon minimoimiseksi RS 660 on varustettu kevyellä litiumakulla.

Helppo käyttää älypuhelimissa, joissa on liitäntätekniikka

Täysvärinen TFT-mittaristo näyttää useita parametreja erittäin selvästi ja helposti luettavasti. Valosensorin ansiosta näytöllä on kaksi erilaista näyttöä: "Tie" tai "Rata", joissa molemmissa on automaattinen päivä- tai yövalo. Aprilia MIA, multimediaalusta, jonka avulla Aprilian älypuhelin voi muodostaa yhteyden moottoripyörään, tarjoaa paljon laajemman valikoiman toimintoja. Aprilia MIA, joka minimoi älypuhelimen akunkulutuksen ohjaustangon intuitiivisten ohjausten ja äänikomentojen avulla; Se tarjoaa yhteysprotokollan toimintojen, kuten navigoinnin, musiikin soittamisen, hallintaan. Siten esimerkiksi kohdetunneliin tulon jälkeen reititystä voidaan seurata suoraan ohjauspaneelista. Aprilia MIA -sovellus mahdollistaa myös kaikkien matkareittien tallentamisen ja georeferoitujen telemetriatoimintojen kautta kerättyjen tietojen analysoinnin myöhemmin sovelluksen kautta.

Acid Gold, Lava Red ja Apex Black lisäävät väriä

Aprilia, ensimmäinen valmistaja, joka rikkoi mustan ja punaisen monopolin innovatiivisella värisovelluksellaan 1990-luvulla, ylittää jälleen nykyisen muotin ja kirjoittaa uudestaan ​​säännöt. RS660 tuodaan markkinoille uudella Acid Gold -värillä, joka on ensimmäinen moottoripyörän maailmassa, Aprilia tuo uuden näkökulman urheilullisuuteen ja uuden lähestymistavan korkean suorituskyvyn urheilumoottoripyörien suunnitteluun. Toisaalta Aprilia RS 660 on saatavana kahtena eri graafisena teemana. Lava Red erottuu väreillä, jotka viittaavat Aprilian vakiintuneeseen urheiluhenkiseen menneisyyteen. Violetin ja punaisen yhdistelmä; Se viittaa vuoden 1994 Reggiani Replica -version RS 250: een, joka on viimeinen kaksitahtisen aikakauden urheilupyörä, jota moottoripyöräilijät ovat yhä rakastaneet ja joita keräilijät kaipaavat. Toinen graafinen teema, Apex Black, erottuu täysin mustasta ulkonäöstä. Tämäkin on osa Aprilian urheiluhistoriaa ja erottuu punaisista aksentteista.

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar