Ankaran tie Uluyolin sijasta Bursan julkisessa liikenteessä

Ankaran tie uluyolin sijaan julkisissa liikennevälineissä Bursassa
Ankaran tie uluyolin sijaan julkisissa liikennevälineissä Bursassa

Vaikka T2-linja keskeytettiin kolmessa vaiheessa toteutettavien töiden puitteissa Bursa Metropolitan Municipal -kaupungin rakentaman T1-linjan integroimiseksi T3-linjaan, Uluyol Street -kadun julkisten liikennevälineiden reitti muutettiin Ankaran tie operaation aikana.Bursa-pääkaupunkiseudun kunnan ennustama Kent Meydanin terminaalin raitiovaunulinjan puuttuvien tuotantojen loppuun saattamista koskeva tarjouskilpailu jatkuu nopeasti. T9-linja, jonka kokonaispituus on 445 tuhatta 11 metriä ja 2 asemaa, on tarkoitus integroida T1-linjaan kolmessa vaiheessa. Työn ensimmäisessä vaiheessa tehdään ristikkokokoonpano ja jatkojohtojen valmistus. Tässä yhteydessä Istanbulin kadulle yhdistetty Kıbrıs Şehitleri Caddesin alue on suljettu liikenteeltä lauantaina 3. helmikuuta 20. T2021-linjan lennot keskeytettiin töiden takia.

Reitti on muuttunut

Toisaalta töiden vuoksi Uluyolista (Kıbrıs Şehitleri Caddesi) tulevien ja Gençosmaniin ja Ankaraan (Ulubatlı Hasan Boulevard) palaavien kunnallisbussien reittiä muutettiin. Palatessaan Uluyolista Gençosmanin ja Ankaran tielle, linja 38 käyttää Ankara Roadia Uluyolin sijasta. 36, 18 / İ, 19 / A, 19 / İ, S / 1, 15 / A, 5 / A ja 17 / A julkisilla kulkuneuvoilla, jotka palaavat Uluyolista Gençosmaniin - Ulubatlı Hasan Boulevard Darmstad Street - Stadium Street - Merinos Se tulee käytä risteystä - Ankara Road - City Square Interchange -reitti.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset