IMM: n animoitu vastaus Kanal Istanbul -projektiin

Peli-animaatio reaktio ibbden-kanavan istanbul-projektiin
Peli-animaatio reaktio ibbden-kanavan istanbul-projektiin

IMM SözcüSü Murat Ongun jakoi pelin muodossa valmistetun animaation, joka selittää vahingot, joita voi esiintyä Kanal Istanbulin rakentamisen yhteydessä, hänen sosiaalisen median tililleen ja sanoi: "Vain pelit palauttavat virheitä".Peli Istanbulin kartan kanssa "pitäisikö projekti tehdä?" alkaa kysymyksellä. Aina kun 'tee' -vaihtoehto valitaan, varoitetaan, että 'maatalousalueet häviävät, työttömyys lisääntyy, vesivarat häviävät, luonnollinen tasapaino heikkenee, väestö kasvaa.

Kaikista varoituksista huolimatta, kun Kanal Istanbul -projekti on saatu päätökseen, peli palaa virheistä tekstin 'Game Over' kanssa. Entä tosielämässä? Joko kanava tai Istanbul ”-ilmaisut loppuvat.

IMM SözcüSü Ongun jakoi animaation pelin muodossa sanoilla "Vain virheet voivat palata peleissä".

MITÄ ERDOĞAN SANOI?

AKP: n presidentti ja presidentti Recep Tayyip Erdogan, joka osallistui AKP: n Istanbulin provinssikongressiin 24. helmikuuta, sanoi: "He yrittävät estää Channel Istanbul -hanketta, kaikki tekniset työt Kanal Istanbul -hankkeen tutkimuksessa on saatu päätökseen. ja tarvittavat työt muille vaiheille. aloitamme. Niistä huolimatta rakennamme Kanal Istanbulin ja teemme sen huolimatta. Kuinka Istanbul on kauniimpi Kanal Istanbulin kanssa, kuinka toinen kaupunki se on, he näkevät myös tämän ”, hän sanoi.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar