Ammattikoulut aloittavat henkilökohtaisen koulutuksen 1. maaliskuuta

Taideurheilun ja ammattikoulujen luokat alkavat kasvotusten maaliskuussa
Taideurheilun ja ammattikoulujen luokat alkavat kasvotusten maaliskuussa

1. maaliskuuta 2021 alkaen ammatillisten ja teknisten Anatolian lukioiden, moniohjelmisten Anatolian lukioiden, kuvataidekoulujen ja urheilukoulujen henkilökohtainen koulutus alkaa kaikilla luokkatasoilla.Kansallinen opetusministeri Ziya Selçuk totesi, että kasvotusten opetus alkaa 1. maaliskuuta alkaen laimennetulla luokkahuonekäytännöllä 12. luokassa, ja niillä, jotka jatkavat ammattikoulutusta yrityksissä ammatin ensimmäisellä kaudella ja tekniset keskiasteen oppilaitokset ja ne, jotka haluavat jatkaa toisella lukukaudella, Hän totesi jatkavansa.

Ministeri Selçuk totesi, että puiteohjelman kurssien käytännön tulokset toteutetaan kasvokkain ja teoreettiset edut saavutetaan etäopetuksen avulla.

Anatolian ammatillisten ja teknisten lukioiden ja moniohjelmisten Anatolian lukioiden kenttä- / sivukurssien henkilökohtainen koulutusprofession.eba.gov.trInternet-osoitteessa julkaistaan ​​"Koulutusvuoden 2020-2021 toisen lukukauden opetussuunnitelma".

Enintään 24 oppituntia viikossa

Ryhmäopettajat suunnittelevat puiteopetussuunnitelmaan sisältyvien kurssien käytännön tulokset siten, että ne tehdään kasvotusten ja teoreettiset voitot saavutetaan etäopetuksen avulla.

Henkilökohtainen koulutus Anatolian ammatillisen ja teknisen lukion 12. luokassa, moniohjelmainen Anatolian lukio, kuvataiteen lukio ja urheilulukut suunnitellaan ja toteutetaan tavalla, joka ei ylitä 24 oppituntia viikossa ottaen huomioon opiskelijoiden odotukset keskuskokeista.

Kurssit ja tunnit, jotka on annettava kasvotusten ja etäopetuksen taiteen lukioissa ja urheilukouluissa, ovatprofession.eba.gov.tr”Sijaitsee Internet-osoitteessa.

Henkilökohtainen koulutus on valinnainen

Osallistuminen kasvokkain tapahtuvaan koulutukseen on vapaaehtoista, eikä läsnäoloa tarvita. Oppilaiden, jotka eivät osallistu henkilökohtaisiin koulutustoimiin, jotta oppilaitos voi seurata opiskelijoiden osallistumista kouluun ja ryhtyä tarvittaviin varotoimiin ja toimenpiteisiin tässä yhteydessä vetoomuksella, vanhemmat pyytää, että he eivät halua lähettää oppilaansa oppilaitokseen kasvokkain opetusta mistä tahansa syystä Kovid-19-taudinpurkauksen piiriin. heidän on toimitettava se oppilaitoksen johtajalle. Etäopetus jatkaa kenttä- / sivukurssien opettamista ammatillisissa koulutuskeskuksissa.

Hakemukset toteutetaan tarkkailemalla huolellisesti toteutettuja toimenpiteitä ja toimenpiteitä, mukaan lukien naamiot, fyysiset etäisyys- ja hygieniasäännöt Kovid-19-epidemian torjunnassa.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset