Turkki tekee avaruusjärjestön hankinnasta 6 pysyvää työntekijää

Turkki tekee avaruusjärjestön hankinnasta 6 pysyvää työntekijää
Turkki tekee avaruusjärjestön hankinnasta 6 pysyvää työntekijää

Turkin avaruusjärjestön puheenjohtajakausi toimi tilaamalla 657 laki 4 / D-aineella, ja 4857 työoikeusperiaatteen soveltamisalaan kuului "julkisista laitoksista ja organisaatioista sovellettava työntekijöiden vastaanottamiin periaatteisiin ja menettelyihin sovellettava asetus" Turkin yritysviranomainen (işkur) Pöydästä palkataan vakituinen työntekijä kuvan osoittamalla tavalla.



Kaikki sovellukset löytyvät İŞKUR-verkkosivustolta (ankara.iskur.gov.tr), hakemukset tehdään välillä 22.02.2021-26.02.2021 ja kun İŞKUR lähettää toimielimellemme notaaripiirustuksen hakulistat, luettelo notaarin arvontaan osallistuvista www.tua.gov.tr julkaistaan ​​osoitteessa.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset