5 askelta identiteettivarkaiden pysäyttämiseksi digitaalisessa maailmassa

Vaihe pysäyttää identiteettivarkaat digitaalisessa maailmassa
Vaihe pysäyttää identiteettivarkaat digitaalisessa maailmassa

Ajat muuttuvat, myös varkaiden menetelmät muuttuvat, mutta vahingot pysyvät aina ennallaan. Parhaiden muistojen tilalla asevarkaat pääsivät kotiin. Hakkerien jahtaamisen hetkien huomio kiinnittyi suojaamattomaan digitaaliseen tiliin Bitdefender Turkey -pääjohtaja Barbaros Akkoyunlu, käyttäjille, jotka haluavat suojata digitaalista yksityisyyttä, on tärkeä suositus 5.Viime aikoihin asti talojen ovien lukitsevien ihmisten suurin pelko oli varkaus. Nykyään on olemassa vaara, että takavarikoidaan digitaalisissa ympäristöissä käytetyt tilit ja niihin liitetyt laitteet. Laitteissa ja digitaalisessa mediassa liikaa aikaa kiinnittämällä huomiota luottamuksellisuusvaatimuksiin, jotka Turkin pääjohtaja Barbaros Akkoyunlus ohittaa Bitdefenderin kautta, joka hetki piilottaa henkilöllisyytesi digitaalisessa maailmassa hakkereiden suosiman 5, sillä on tärkeä askel.

Hakkerit tarkkailevat sinua

Sääennusteen seurannasta sähköpostiviestien tarkistamiseen, sisällön jakamisesta sosiaalisen median kanavilla verkkokauppoihin tapahtuu monia vaiheita käyttäjien luomilla digitaalisilla identiteeteillä. Niin monien digitaalisten vaiheiden jättämät jäljet ​​eivät vain pysy siellä. Joku seuraa 7/24 Internet-käyttäjien digitaalisia jalanjälkiä ja voi aiheuttaa varasiskun asunnonomistajille, jotka lähtevät lomalle lukitsematta oveaan oikeaan aikaan. Barbaros Akkoyunlu toteaa, että hakkereiden hengitys on digitaalisen maailman käyttäjien takana, ja toteaa, että hakkerit ovat askelta lähempänä tavoitteitaan jokaisessa vaiheessa, jossa digitaalista yksityisyyttä ei ole suojattu, ja että huonoja yllätyksiä on melkein jäljellä.

Yksityisyyden ylläpito vie aikaa ja vaivaa

Vaikka heidän menetelmänsä ja strategiansa vaihtelevat, monilla hakkereilla on yksi tavoite. Hakkerit, jotka haluavat kaapata digitaalisen identiteetin mahdollisimman pian, eivät voi rajoittaa sitä. Barbaros Akkoyunlu toteaa, että yksityisyyden suojaaminen perustuu nykyään tutkimukseen, viimeisimpien tietoturva-aukkojen seuraamiseen ja lisäksi tietorikkomusten välttämiseen. Barbaros Akkoyunlu huomauttaa, että digitaalisen maailman ihmiset eivät käytä tätä aikaa ja vaivaa, ellei tapahdu jotain pahaa. Kun Akkoyunlu kiinnittää huomiota siihen, että käyttäjien on vahvistettava omia kyberpuolustustaan ​​ennen kuin heidät altistetaan hakkereiden hyökkäyksille, digitaalisen maailman yksityisyyden suojaaminen on mahdollista viidessä vaiheessa.

5 tärkeätä vaihetta digitaalisen yksityisyytesi kannalta

Tietosuojatoimet ovat toistaiseksi olleet täydellisiä, vaikka käyttäjien Bitdefender Turkey -pääjohtaja Barbaros Akkoyunlus totesi, että on parempi tehdä mitään kuin tehdä jotain kiinnittäen huomiota seuraaviin vaiheisiin;

1. Pidä tilisi turvassa vahvojen, yksilöllisten salasanojen ja kaksivaiheisen todennuksen avulla.  Yksi suurimmista virheistä digitaalisessa maailmassa on käyttää samoja salasanoja jokaiselle tilille. On tärkeää muistaa, että salasanoja käytetään uudelleen, ja jos hakkereilla on pääsy johonkin tilisi sähköpostiosoitteeseen tai käyttäjätunnukseen ja salasanaan, he eivät epäröi käyttää näitä kirjautumistietoja kirjautumalla muihin tileihisi.

2. Pienennä digitaalinen jalanjälkesi. Jaa vähemmän itsestäsi digitaalisesti. Pysy poissa sosiaalisen median ja verkkosivustojen käyttäjätileillä jakamistasi henkilökohtaisista tiedoista. Mitä vähemmän Internet tietää sinusta, sitä parempi. Muista tämä aina.

3. Poista vanhat, käyttämättömät tilisi mahdollisimman paljon. Voit rekisteröityä uusille tileille satunnaista palvelua varten ja unohtaa sen. Mitä enemmän sivustoja on tietojesi kanssa, sitä todennäköisemmin tietosi altistuvat.

4. Säädä yksityisyysasetuksia. Kiinnitä huomiota eniten käyttämiisi palveluihin ja kiinnitä enemmän huomiota yksityisyysasetuksiin. Sijaintisi, tiedot, yhteystiedot jne. joko poista käytöstä sovellukset, jotka pyytävät lupaa niiden käyttöön, tai avaa ne rajoitettuun käyttöön hyvän tutkimuksen jälkeen.

5. Käytä mobiiliturvasovelluksia. Pysy ajan tasalla rikkomusvaroituksista ja siitä, mitä tietoillesi tapahtuu. Muista, että epäilyttävissä tapahtumissa on tehtävä muita asioita kuin digitaalisen identiteetin jatkuva valvonta. Pyri käyttämään mobiiliturvasovelluksia, jotka suojaavat laitteitasi ja tilejäsi, ja tee niiden päivitykset.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset