Uusi elintarviketurvallisuushanke Egeanmeren viejiltä

Tuotteelle tehdään torjunta-aineanalyysi
Tuotteelle tehdään torjunta-aineanalyysi

Terveellisen ruoan kulutus ja "elintarviketurvallisuus", joka on avain tähän, ovat viime vuosina nousevien arvojen joukossa maailmassa. Maailman ruokakauppa on elintarviketuotannossa Turkissa "Food Safety" keskittyy mihin. Egeanmeren tuoreiden hedelmien ja vihannesten viejien yhdistys toteuttaa '' Tunnemme käyttämämme torjunta-aineet '' -hankkeen vuonna 2021 kiinnittääkseen huomion "elintarviketurvallisuuteen".


Turkin nykyinen sijainti johtuu maataloustuotannon ilmasto- ja maaperäolosuhteista, mikä korostaa, että sillä on runsaasti Egeanmeren tuoreiden hedelmien ja vihannesten viejien liiton puheenjohtajan Hayrettin-lentokoneiden monimuotoisuutta viljelykasvien, tautien ja sekä tuotteiden laadun kannalta haitallisten tekijöiden sekä tehokkuuden vaikutusten vuoksi. Hän huomautti, että he muuttivat sitä kielteisesti ja että tämän estämiseksi tuottajat käyttivät integroitua taisteluohjelmaa tautien ja tuholaisten torjunnassa.

Herra Uçak sanoi, että yhtenä integroidun valvonnan piirissä toteutettavana sovelluksena on torjunta-aineiden käyttö. "Torjunta-aineiden käytössä tulisi kuitenkin olla tiedossa, että 'levitykset tulisi tehdä oikeaan aikaan, oikeilla työkaluilla ja laitteilla, jotka sopivat viimeisen ruiskutuksen ja sadonkorjuun väliseen aikaan kohde-organismiin. Muutoin vahingoitamme toteutettavissa torjunta-aineissa sekä ihmisten että ympäristön terveyttä ja estämme vientiä. Egeanmeren tuoreiden hedelmien ja vihannesten viejien yhdistyksenä aloitamme maaliskuussa 2021 mansikkatuotteella '' Tunnemme käyttämämme torjunta-aineet '' -hankkeen kenttätyön, jonka uskomme auttavan toimittamaan turvallista ruokaa.

Elintarviketurvallisuus tietoisuus kasvaa päivittäin

Sanomalla: "Kaikki maailman maat, erityisesti Euroopan unionin maat, ovat tietoisia" elintarviketurvallisuudesta "joka päivä", presidentti Uçak jatkoi sanojaan seuraavasti; ”Tämä projekti koskee torjunta-aineiden analysointia” siemenettömille syötäviksi tarkoitetuille viinirypäleille, kirsikoille, granaattiomenille, persikoille, mandariinille, mansikoille, tomaateille, kurkkuille ja viinirypäleille ”, joiden viennin määrä on suuri. Nämä tuotteet analysoidaan akkreditoiduissa laboratorioissa keräämällä tietty määrä näytteitä alueilta, joilla tuotanto on intensiivistä. Analyysin jälkeen saaduissa tuloksissa näemme, kuinka paljon niistä torjunta-aineista käytetään missä tuotteessa. Näiden tulosten perusteella voimme oppia, missä määrin olemme saavuttaneet toivotut jäämien enimmäismäärät 83 miljoonan kansalaisen terveydelle, jolla on suurin markkina-alueemme, Euroopan unioni ja Venäjä, riippumatta siitä, käytetäänkö kiellettyjä torjunta-aineita vai ei, ja tarvittavat tiedot annetaan sekä tuottajille että viejille. "

Aigeian tuoreiden hedelmien ja vihannesten viejien yhdistyksen puheenjohtaja Hayrettin Uçak korosti, että 'Me tiedämme käyttämiemme torjunta-aineiden' hankkeen toteutetaan ensimmäistä kertaa, ja lopetti sanansa sanomalla: "Seuraavalla kaudella meillä on tietoa torjunta-aineista eri alustoilla käytävissä neuvotteluissa."


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset