TÜRASAŞ vastaamaan Sivasin odotuksiin

turasas sivasin täyttää heidän odotuksensa
turasas sivasin täyttää heidän odotuksensa

TÜRASAŞ: n pääjohtaja Mustafa Metin Yazar vieraili Sivasin aluehallinnossa. General Manager Writer, joka tuli Sivasiin varatoimitusjohtajien kanssa, vieraili tuotantopaikalla aluepäällikkö Atanur Karadağin seurassa ja tarkasteli toimintaa paikan päällä.Metin Yazar kertoi vierailustaan ​​Sivasiin ilmaisemaan, että he osallistuvat alaan erikoistuneina aloillaan. ”Vierailimme tänään Sivasin alueellisessa osastossa. Vierailimme tehtaillamme. Seurasimme ystäviemme motivaatiota ja ponnisteluja paikan päällä. Haluan kiittää äskettäin nimitettyjä tehdaspäälliköitämme, erityisesti aluejohtajaani, heidän ponnisteluistaan. Toivottavasti työskentelemme siinä toivossa, että tulevat päivät ovat meille parempia.

TÜRASAŞna olemme parhaillaan rakennemuutoksessa. Otamme paikkamme alalla erikoistuneina yrityksinä. Tietenkin yksi tärkeimmistä rakennuspalikoista on Sivas. Toivon tässä vaiheessa, että vastaamme odotuksiin "

Vierailun aikana Sivasiin TÜRASAŞin toimitusjohtaja Mustafa Metin Yazar vieraili varatoimitusjohtajissa İrfan İpşirissä, Mustafa Ersoyssä ja Sivasin aluejohtaja Atanur Karadağissa yhdessä Sivasin kuvernöörin Salih Ayhanin ja Sivasin kaupunginjohtajan Hilmi Bilginin kanssa toimistossa.

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar