TÜBİTAK 23 Henkilöstö rekrytoidaan

minun tubitak-tutkijani
minun tubitak-tutkijani

Turkin Turkin tieteellinen ja tekninen tutkimusneuvosto (TUBITAK), tietotekniikka ja tietoturva kehittyneen teknologian tutkimuskeskuksessa (WISE), joka on yhteydessä kansalliseen elektroniikan ja kryptologian tutkimuslaitokseen (UEKAE), palvelee 23 henkilöä. Todettiin, että rekrytoitava henkilöstö oli tutkimuksen T & K-osastolla. Henkilöstöilmoitusten jättämisen määräaika on 27.01. Sen ilmoitettiin olevan 2021. Kaikki hakemusta koskevat tiedot ovat saatavilla TÜBİTAKin virallisilla verkkosivuilla.


Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ 

Kuinka hakea?

Jos haluat hakea mainosta,www.bilgem.tubitak.gov.t on”Vaaditaan ilmoittautuminen Työnhakujärjestelmään. (Kun luot sovelluksen ansioluettelon, kaikki vaadittavat asiakirjat on lisättävä järjestelmään sähköisesti). Hakemuksia ei hyväksytä, paitsi hakemuksiin, jotka tehdään työnhakujärjestelmän kautta.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 27: 01: 2021 / 17 / 00.

Hakemukset arvioidaan ilmoituksen viitenumeron perusteella. Ehdokkaat voivat hakea valitsemalla lähettämisen viitenumeron työnhakujärjestelmästä. Hakemuksia, jotka on tehty valitsematta viitenumeroa, ei oteta huomioon. Ehdokas voi hakea enintään 1 (yhtä) paikkaa.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset