TCDD Transportationin toimitusjohtaja Hasan Pezük aloitti tehtävässään

tcdd-kuljetusten pääjohtaja hasan pezuk aloitti tehtävänsä
tcdd-kuljetusten pääjohtaja hasan pezuk aloitti tehtävänsä

Hasan Pezük, joka presidentin asetuksella nimitettiin TCDD Taşımacılık AŞ: n toimitusjohtajaksi ja hallituksen puheenjohtajaksi, siirtyi Kamuran Yazıcılle.


TCDD Taşımacılık AŞ: n osastolla pidetyssä luovutusseremoniassa seuraaja - Selefin toimitusjohtajat toivoivat menestystä ja hyviä toiveita.

Varaliikenne- ja infrastruktuuriministeri Enver İskurt, liikenne- ja infrastruktuuriministeriön varatoimitusjohtaja N. Leyla Akıncı ja TCDD: n pääjohtaja Ali İhsan Uygun osallistuivat luovutusseremoniaan.

Kuka on Hasan Pezük?

Hän syntyi vuonna 1970 Gümüşhanessa. Hän valmistui Yıldızin teknillisen yliopiston tekniikan tiedekunnasta vuonna 1995 sähköinsinööriksi.

Istanbulin pääkaupunkiseudun kunnan IETT-pääosastossa, jossa hän aloitti työskentelyn vuonna 1996; Hän työskenteli insinöörinä, ohjausvalvojana rakennusten kunnossapidossa, korjauksissa, rautatiejärjestelmien ja mekaanisten toimitusten osastossa sekä rautatiejärjestelmän projektipäällikkönä erikoisprojektiosastossa.

Vuosina 2006-2019; Istanbulin pääkaupunkiseudulla, tiedeasiain osasto, kaupungin valaistus- ja energiaosasto; Liikenneministeriön rautatiejärjestelmän osastossa; Hän työskenteli keskitason johtajana rautatiejärjestelmän osaston Euroopan sivuraitejärjestelmän pääosastossa. Hän jätti tämän viran vapaaehtoisesti marraskuussa 2019.

Pezük, joka suoritti suurimman osan työelämästään onnistuneita tutkimuksia rautatiejärjestelmähankkeiden toteutettavuudesta, tutkimuksesta, suunnittelusta ja rakentamisesta, vaikutti merkittävästi metro- ja raitiovaunujärjestelmien laajaan käyttöön Istanbulissa.

Aloitettuaan Istanbulin pääkaupunkiseudun kunnan vastuulla olevien rautatiejärjestelmän linjojen (metro, kevyt metro, raitiovaunu, Teleferik, Havaray) tutkimusprojektityöt hän osallistui aktiivisesti kaiken rakennustoiminnan johtamiseen, testaamiseen, käyttöönottoon ja hyväksymiseen.

Se vaikutti kotimaisen teollisuuden kehitykseen tekemällä onnistuneita tutkimuksia Istanbulin pääkaupunkiseudun kunnan ostamien metro-, kevytmetro- ja raitiovaunuautojen eritelmien, tarjouskilpailujen, hankintojen ja testien käyttöönottoprosessien valmistelussa sekä lisäämällä metrokulkuneuvojen lokalisointia.

Hän teki tutkimuksia energiatehokkuudesta Istanbulin pääkaupunkiseudun kunnan rakennuksissa ja tiloissa kaukosäätimellä ja automatisointisovelluksilla valtimoissa, kaduilla ja kaduilla koko Istanbulissa.

Hän toimi hallituksen jäsenenä Istanbulin pääkaupunkiseudun kunnassa Kültür A.Ş., İGDAŞ, KİPTAŞ ja İZBAN.

Hänet nimitettiin TCDD: n pääosaston konsultiksi marraskuussa 2019.

Helmikuussa 2020 hänet nimitettiin TCDD: n pääosaston rautatien modernisointiosaston päälliköksi.
Pezük, joka nimitettiin TCDD Taşımacılık AŞ: n pääosaston toimitusjohtajaksi ja hallituksen puheenjohtajaksi presidentin asetuksella 2021/12, on naimisissa ja hänellä on lapsi.

Palkitut teokset

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro on saavuttanut suuren menestyksen olemalla 2017 parhaan projektin joukossa 2017 hankkeen joukossa 32 maasta '145 AEC Excellence Awards' -kilpailussa, joka on yksi alan tärkeimmistä palkinnoista maailmassa.

Ataköy-İkitelli Metro saavutti merkittävän menestyksen pääsemällä 2018 parhaan joukkoon infrastruktuuriprojektien joukossa 32 hankkeesta 196 maasta vuoden 3 AEC Excellence Awards -kilpailussa, joka on yksi alan tärkeimmistä palkinnoista maailmassa.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset