Siemens allekirjoitti suurnopeusjunasopimuksen Egyptin rautateiden kanssa

siemens egypti pikajuna
siemens egypti pikajuna

Sopimus kattaa rautatiejärjestelmän, jonka verkko on noin 1000 km - ensimmäinen on avaimet käteen -tekniikka-, hankinta- ja rakennusprojekti, joka sisältää 3 km: n projektin, jonka arvo on noin 460 miljardia dollaria, ja 15 vuoden palveluja. Siemens on allekirjoittanut sopimuksen Egyptin rautateiden kanssa nopeiden ja alueellisten junien, veturien, rautatieinfrastruktuurin, järjestelmien integroinnin ja muiden palvelujen tarjoamisesta.Egyptin liikenneministeriön alainen valtion viranomainen National Tunnels Authority ja Siemens Mobilite allekirjoittivat yhteisymmärryspöytäkirjan paikallisten Orascom Construction SAE -yritysten kanssa. ja arabialaiset urakoitsijat (Osman Ahmed Osman & Co.) - Suunnitella, asentaa ja ottaa käyttöön Egyptin ensimmäinen suurten nopeuksien rautatiekuljetusjärjestelmä. Lisäksi Siemens Mobility tarjoaa kunnossapitopalveluja. Sopimus kattaa rautatiejärjestelmän, jonka verkko on 460 1000 km, ensimmäinen on 3 km: n suurnopeuslinja. Tämän ensimmäisen suurnopeuslinjan tilausarvo on noin XNUMX miljardia dollaria.

Suurnopeusjunaprojektitilaus Siemensiltä Siemensille

Egyptin kansallisen tunneliviranomaisen johtaja Essam Waly ja Siemens Mobilityn toimitusjohtaja Michael Peter allekirjoittivat yhteisymmärryspöytäkirjan Kairossa 14. tammikuuta 2021 pidetyssä kokouksessa. Tämän ovat todistaneet hänen ylhäisyytensä pääministeri Mostafa Madbouly, Egyptin liikenneministeri Kamel Al Wazir, Siemensin toimitusjohtaja Joe Kaeser ja Siemensin varatoimitusjohtaja Roland Busch.
"Meillä on kunnia ja ylpeys laajentaa luotettavaa kumppanuuttamme Egyptin kanssa", sanoi toimitusjohtaja Joe Kaeser. "Tuemme egyptiläisiä kohtuuhintaisilla, puhtailla ja luotettavilla kuljetuksilla perustamalla maalle tehokkaan rautatiejärjestelmän." Siemens AG. "Hyvin onnistuneen Mega Energy -projektin jälkeen haluamme nyt toistaa tämän visionäärisen hengen liikkuvuusalalla kumppaneidemme kanssa."

"Olemme iloisia siitä, että liikenneministeriö yrittää luottaa meihin tämän tärkeän projektin toteuttamisessa", sanoi Siemens Mobilityn toimitusjohtaja Michael Peter. Digitaalinen johtajuutemme ja kattavat avaimet käteen -palvelumme tuovat integroidun ja huipputeknologian mukaisen suurten nopeuksien rautatiejärjestelmän, joka lisää teknologiaa maalle ja luo paikallisia työpaikkoja. Järjestelmä lisää merkittävästi matkustajakokemusta ja lyhentää miljoonien egyptiläisten matkustusaikaa ”, hän sanoi.

Ensimmäinen 460 km pitkä suurnopeuslinja yhdistää Välimeren voimakkaasti kehittyvät El-Alameinin kaupungit Punaisen meren Ain Soknan kanssa samalla, kun se kulkee myös uuden hallintopääkaupungin läpi. Linja toimii myös tavaraliikenteen hyväksi, mikä lisää entisestään alueen talouskasvua.

Siemens Mobility on maailman johtava suurten nopeuksien rautatieliikenteen operaattori, ja se on ollut yksi johtavista yrityksistä Egyptin liikkuvuusmarkkinoilla 1960-luvulta lähtien. Yhtiöllä on myös laaja kokemus suurnopeusjunahankkeiden toteuttamisesta Lähi-idän ja Afrikan alueella.

Siemens Mobility on johtava globaali rautateiden avaimet käteen -projektien toimittaja, jolla on todistettu projektien toimittaminen ajoissa, integroimalla portfolioelementtejä ja tarjoamalla kattavia rautatiejärjestelmiä luotettavasta yhdestä lähteestä. Toistaiseksi yritys on onnistuneesti toteuttanut lähes 50 avaimet käteen -hanketta ympäri maailmaa ja toimittanut monia etukäteen. Viimeaikaisia ​​hankkeita ovat viime vuonna valmistuneen Bangkokin sinisen linjan metron laajennus ja Kööpenhaminan raitiovaunuprojekti.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset