Akkuyu Nuclear Inc. -yrityksen lausunto Crackille

selitys akkuyu-ydinässän vaatimukselle
selitys akkuyu-ydinässän vaatimukselle

Akkuyu Nuclear Inc. Ş., Katsottiin tarpeelliseksi antaa lausunto, jotta yleisölle tiedotettaisiin oikein väitteistä ja viesteistä Akkuyun ydinvoimalan rakennustöistä sosiaalisessa mediassa ja joissakin mediaorganisaatioissa.


Aiheesta jaetun videon ensimmäisen osan kuvat eivät kuulu Akkuyun ydinvoimalaitoksen piiriin kuuluviin rakennuksiin ja rakenteisiin. Nähdään, että nämä kuvat kuuluvat osaan tietä ja erityiseen alueeseen Akkuyun ydinvoimalaitoksen rakennustyömaalla. Suuren rakennuskoneen jäljet ​​näkyvät tällä betonipinnalla, joka ei ole minkään rakennuksen perusta. Lisäksi sellaiset koneet eivät voi kiivetä betonilattian ja perustuksen yli.

Videon seuraavissa osissa näytetään osa Akkuyun ydinvoimalaitosyksikön nro 3 turbiinirakennuksesta, jossa sementti tasoitetaan. Betonilattia, joka toimii kantolevynä rakennuksen perustuksessa, sitoutuu jakamaan rakennuksesta tulevan kuorman laajalle alueelle. Lisäksi tämä betonipinta, joka tarjoaa vedeneristyksen maanalaista vettä vastaan ​​perustusrakenteeseensa, luo tasaisemman lattian kokoonpanoalueelle ja mahdollistaa siten raudoitettujen raudanruhojen tarkemman sijoittamisen.

Betonia ei aina käytetä perustusrakenteelle valmistellun maan muodostamisessa. Maa tehdään joskus kivihakekerroksena, soraa tai hiekkaa betonin sijaan. Tällä tavoin varmistetaan, että rautarunko asennetaan siihen ja rakennuksen perustukselle luodaan tasainen alue. Mahdolliset muutokset betonilattian suunnitteluparametreissa, rakenteen jäykkyysarvot eivät vaikuta rakennettavan rakennuksen vakauteen. Maaperän soveltuvuus ydinvoimalaitoksen rakennusten ja rakenteiden rakentamiseen on vahvistettu useilla maaperätutkimuksilla.

Kaikki työt Akkuyun ydinvoimalaitoksen rakennustyömaalla toteutetaan Turkin, Venäjän ja kansainvälisten laatu- ja turvallisuusmääräysten, AKKUYU NÜKLEER A.Ş: n, urakoitsijoiden, riippumattomien tarkastusjärjestöjen, kuten ranskalaisen insinööriryhmän Assystem ja Turkin ydinalan sääntelyviranomaisen (NDK) mukaisesti. suoritetaan jatkuvassa valvonnassa.

Kuvat maasta tulevasta vedestä osoittavat myös tavanomaiset vedenpoistomenettelyt rakennustöiden aikana. Tapauksissa, joissa pohjaveden taso on korkea ja tämä vesi muodostaa esteen perustuskuopan muodostumiselle tai perustusbetonin kaatamistöille, rakennustyömaalla suoritetaan sarja toimenpiteitä maan väliaikaiseksi kuivaamiseksi. Nämä prosessit jatkuvat, kunnes perustuksen rakenteen ja pohjaveden tason vesieristysvaihe saavutetaan. Tätä tarkoitusta varten alueilla, joilla rakennustöitä tehdään, avataan pumppukaivot kerääntyneen veden tyhjentämiseksi pumppujen avulla. Kuvien osiot, jotka näytetään veden ulostulona maasta, kuuluvat täsmälleen näihin teoksiin. Kourut, pumppukaivot, vedenottokaivot ja vastaavat laitteet ja laitteet, joita käytetään veden tason laskemiseen, on asennettu siten, että ne eivät ole este työvälineiden ja koneiden toiminnalle eikä viereisten rakennusten rakentamiselle ja käytölle. Tärkein syy vain rakennusvaiheen aikana tehtyihin töihin on viemäröintijärjestelmien rakentaminen Akkuyun ydinvoimalaitosalueelle. Tämän järjestelmän ansiosta maanalainen vesitaso laskee ja sadevesi poistetaan rakennuksista ja rakenteista.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset