Rukous Mehmetciksille, joka osallistuu Eren Bülbülin operaatioihin

rukous eren bulbulin äidiltä operaatioihin osallistuneelle mehmetcikille
rukous eren bulbulin äidiltä operaatioihin osallistuneelle mehmetcikille

Mehmetçikler, joka osallistui Eren-operaatioiksi kutsuttuihin operaatioihin Eren Bülbülin jälkeen, jonka PKK: n terroristit marttyyrisivät 4 vuotta sitten Itä-Anatolian alueella ja jonka PKK-terroristit tappoivat Itä-Anatolian alueella terroristijärjestön jäseniä vastaan, marttyyri Eren Bülbülin äiti Ayşe Bülbül lähetti rukouksia ja viestejä Trabzonilta.


Ministerimme, herra Süleyman Soylu sanoi: "Sanoimme, ettemme jätä terroristijärjestöä yksin luoliin tänä talvena. Otimme marttyyri Eren Bülbülin henkisyyden mukanamme ja lisäsimme hänen rohkeutensa rohkeuteen. Marttyyri Eren Bülbülin äiti ilmaisi tunteensa Eren-operaatioista, joista ilmoitettiin yleisölle lausunnon "Aloitimme Eren-operaatiot Tendürekistä" jälkeen.

Äiti Ayşe Bülbül muistutti, että nämä leikkaukset eivät tuo hänen poikaansa Erenia takaisin ja sanoi: ”Erenin kipu ei saa minut unohtamaan, mutta silti ne ripottelevat sydämeeni vettä näillä leikkauksilla. Se, että he eivät unohda vauvaani, saa minut ylpeäksi äidiksi. Koska rohkeuteni, jota pikkuinen osoitti täällä, on unohtumaton. Enkä voinut tehdä sitä, mitä hän teki 15-vuotiaana. Muista hänet, Turkki. Lapseni oli marttyyrikuolema kotimaansa puolesta ”.

Äiti Bülbül, joka lähetti rukouksen ja viestin operaation sotilaille Trabzonin talostaan, sanoi: "Jumala, älä anna heidän koskettaa jalkojaan kiviin, jopa nenäänsä. Älkää jättäkö lapseni verta maahan. Antakoon Jumalan heille pitkä elämä. Rukoukseni ovat heidän kanssaan. Anteeksi Jumala heille anteeksi heidän perheilleen. Heidän ei pitäisi jättää Erenin paitsi kaikkien marttyyreidemme verta maahan. 3,5 vuotta näyttää minulta 50 vuodelta. Mitä syntiä nämä marttyyrien äidit tekivät. "Lähetän paljon terveisiä ja rakkautta Mehmetcikillemme, jotka eivät jätä marttyyreidemme verta."


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset