Otsa ryppyjä saavat kasvot näyttämään vanhemmilta!

otsa ryppyjä saavat kasvot näyttämään vanhoilta
otsa ryppyjä saavat kasvot näyttämään vanhoilta

Silmäsairauksien asiantuntija op. DR. Hakan Yüzer antoi tietoa aiheesta. Otsa-alue on yksi varhaisimmista ryppyistä kasvoilla, erityisesti jäljiteltyjen liikkeiden vuoksi. Otsan ryppyjä saavat ihmiset näyttämään vanhemmilta kuin he ovat.


Ryppyjä, joita pidetään otsa-alueina hienoina viivoina ja kuoppina iän myötä, ovat erittäin yleisiä tilanteita. Otsa-alueen rypyt vaativat esteettisiä sovelluksia, jotta henkilö näyttää vanhemmalta, väsyneemmältä ja vihaisemmalta.

Otsa-estetiikan päätehtävänä on poistaa ryppyjä ja saavuttaa täydellinen ilme kasvojen estetiikassa antamalla otsa- alueelle nuori ja dynaaminen ulkonäkö. Voimme saavuttaa tämän tavoitteen monella eri tavalla. Otsan esteettisissä toimenpiteissä, joissa tehdään kaksisuuntaisia ​​viiltoja tai endoskooppisia viiltoja, otsa-alue venytetään pääsemällä päänahan läpi ja ryppyjä poistetaan seurauksena olevalla jännityksellä.

Kuinka otsa ryppyjä hoidetaan?

Menettelyissä, joissa käytetään biokoronaalisia viiltoja;

  • Koko otsa viedään päänahan läpi ja nostetaan ylöspäin.

Menettelyissä, joissa käytämme endoskooppisia viiltoja;

  • Nämä ovat menettelyt, joissa otsa poistetaan tietyistä paikoista kulkemalla karvaiselta alueelta tietyissä ennalta määrätyissä kohdissa. Endoskooppisessa menetelmässä tehdään vähemmän viiltoja.
  • Bikonaaliset viillot tehdään ihmisille, joiden otsa on hyvin leveä ja ongelmat etenevät.
  • Palautumisaika on 1-3 viikkoa.
  • Koska henkilö voi palata päivittäiseen elämäänsä lyhyessä ajassa, leikkauksen jälkeen esiintyvät mustelmat, turvotus ja punoitus häviävät itsestään muutamassa päivässä.

Köysiripustustapa

SAN-langat, joita käytämme usein esteettisissä menettelyissä, on valmistettu lääketieteellisesti tuotetusta materiaalista, joka menetetään sekoittumalla henkilön aineenvaihduntaan ja joita käytetään antamaan henkilön iholle kireä ulkonäkö.

Hyaluronihappokasvotäyte

Kun hyaluronihappoa, jota luonnossa esiintyy ihossa eikä se ole eläinperäistä, levitetään iholle lääketieteellisten toimenpiteiden jälkeen, se laajenee imemällä ympäröivää kosteutta ja antaa iholle täyteläisyyden. Hyaluronihappo, jota käytämme usein ja turvallisesti esteettisissä toimenpiteissä, on nykyään eräänlainen hoitomuoto, jota käytämme myös otsa ryppyjen poistamiseen.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset